Görev çubuğundaki Windows'un logosuna sağ tıkla disk yönetimine gir. Orada siyah bir yazı olacak ayrılmamış diye ona sağ tıkla yeni birim oluştur de. Sonraki ileri diyerek devam et. İsim kısmını Yerel Disk olarak değiştirebilirsin.Arkadaşlar yeni SSD aldım fakat Aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz?
Aylar önce forumdan bir arkadaşın başına harddiskte bu olay olmuştu en son çözümü formatta buldu. Başka çözüm yolu var mı bilmiyorum maalesef.Burada gözükmüyor ama o SSD
Hadi ya. Kötü oldu bu. Acaba SSDyi iade mi etsem bozuk mudur?Aylar önce forumdan bir arkadaşın başına harddiskte bu olay olmuştu en son çözümü formatta buldu. Başka çözüm yolu var mı bilmiyorum maalesef.
Dostum cmd yi açıp disk part yaz ardından list disk yazıp entrerla ve görüntüyü bizimle paylaş.Hadi ya. Kötü oldu bu. Acaba SSDyi iade mi etsem bozuk mudur?
Bozuk olsa sistem adını değiştirirdi diye düşünüyorum. Tahminimce yazılımsal bir şey.Hadi ya. Kötü oldu bu. Acaba SSDyi iade mi etsem bozuk mudur?
Ben intel trust technology kapamıştım biostan.Aylar önce forumdan bir arkadaşın başına harddiskte bu olay olmuştu en son çözümü formatta buldu. Başka çözüm yolu var mı bilmiyorum maalesef.
ssd bozuk değildir ayarlardan yapıyorduk ama baya önceden yapmıştım cmd den hallediyorduk sanırımArkadaşlar yeni SSD aldım fakat Aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz?
BIOS bölümünde de gözüküyor.