Neler Yeni

Yeni Aldığım ssd i anakartıma uyarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ümit Can uygun
Merhabalar aldığım yeni ssd msi spatium 371 1tb normalde bunun 450 versiyon olan 500gb olanı kullanıyordum yetmiyo diye bunu aldım anakartım asusprime 520mk hepsiburadadan aldım

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Enis Solak
Uyar ancak tek bir m2 slotu var anakartında, windows usb si ayarla.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
bugra
anakartında 1 tane m2 slotu var, 2. yi takamazsın. sata ssd lere bak, şuan aldıysan dönüştürücüler var. sataya bağlanıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ümit Can uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartında 1 tane m2 slotu var, 2. yi takamazsın. sata ssd lere bak şuan aldıysan, dönüştürücüler var. sataya bağlanıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
teşşekür ederim zaten 500gb olanı çıkarıp takıcam usb dün aldım windowsu atmak için uyuyor demi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyar ancak tek bir m2 slotu var anakartında, windows usb si ayarla.
teşşekür ederim bugün abim usb yi ayarlicak sonrada ssdyi takıcaz

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Murat GH
Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum hızların hdd ve sdd den çok daha hızlı olacak sorun yok yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ümit Can uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum hızların hdd ve sdd den çok daha hızlı olacak sorun yok yani.
pek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?

pek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?
birde sorum olacak arkasında kağıt var onu çıkarmam lazımı yoksa kalsınmı ?

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
bugra

sakın çıkarma garanti dışı kalır

MuratGH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Murat GH

İkisinide kullan tabii ki, o kadar yavaşlama olmaz. Test edersin hızlarını, pek pahalı parça değiller zaten. Fps isteyen oyunlarda anakarta bağlı olanı kullanırsın hikayeli oyunlarda satadan kullanısın. İsraf iyi bir şey değil ikisinide kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,137
Üyeler
170,309
Son üye
promosyonadam
Top Bottom