Benim klavyem de de cikmisti zamanla azaldi ses ama asla tamamen yok olmazArkadaşlar Redragon K552 red switch modelini aldım. Bugün elime ulaştı. Fakat bazı tuşlarda yay sesi var. Yeni olduğu için zamanla geçer mi yoksa böyle mi kalacak.
switchlerle alakalıydı galiba o sorun ses azalıyor ama geçmiyor büyük ihtimalle büyük tuşlarda oluyordur space enter shift gibiArkadaşlar Redragon K552 red switch modelini aldım. Bugün elime ulaştı. Fakat bazı tuşlarda yay sesi var. Yeni olduğu için zamanla geçer mi yoksa böyle mi kalacak.
İ-C-M-Xrahatsız edici derecede mi , ses bazılarından mı hepsinden mi geliyor bazılardansa hangileri mesela
ben de kullanıyorum klavyeyi ve tuşları bu yüzden sordum arkadaşa. Büyük tuşlarda ve sık kullanılan tuşlarda (wasd gibi) olabilir endişelenicek bir şey yok takma bence zaten duyulmuyor kulaklığı takınca.switchlerle alakalıydı galiba o sorun ses azalıyor ama geçmiyor büyük ihtimalle büyük tuşlarda oluyordur space enter shift gibi
Hm ilginç , müsait olunca bakayım bi şu an yolculuktayım laptoptan bakıyorum.İ-C-M-X
Şaunlık bunlarda gördüm.
mekanik klavye fantezi mi bilmem ama corsair k55 pro xt kullanıyorum mekanik gereksiz bence ses de az yay may sorunum da yokArkadaşlar Redragon K552 red switch modelini aldım. Bugün elime ulaştı. Fakat bazı tuşlarda yay sesi var. Yeni olduğu için zamanla geçer mi yoksa böyle mi kalacak.
Bende de q, w, e gibi tuşlar da ses yok. Doğrusu Çok heyecanlı ve mutluydum. Bugün elime ulaştı ve biraz moralimi bozmadı değil.ben de kullanıyorum klavyeyi ve tuşları bu yüzden sordum arkadaşa. Büyük tuşlarda ve sık kullanılan tuşlarda (wasd gibi) olabilir endişelenicek bir şey yok takma bence zaten duyulmuyor kulaklığı takınca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hm ilginç , müsait olunca bakayım bi şu an yolculuktayım laptoptan bakıyorum.
Bence mekanik daha iyi sesi bile insana huzur verir xdmekanik klavye fantezi mi bilmem ama corsair k55 pro xt kullanıyorum mekanik gereksiz bence ses de az yay may sorunum da yok
doğrudur reis bu pc ekipmanlari biraz kişinin fantezisi ile alakalı. ben itopyadan 1.200 tl ye almıştım ayni fiyata bir sürü mekanik klavyelerde var fakat hem corsair takıntım var hem de mekanik pek benlik değil tum bileşenleri ses olabildiğince az olacak şekilde seçtim hep ama mekanik klavyenin basma hissiyatı güzel oluyor gerçektenBence mekanik daha iyi sesi bile insana huzur verir xd
Moral bozacak bir sorun olduğunu sanmıyorum mekanik klavye sonuçta çok üst düzeylerde de olmadığı için böyle ufak tefek şeylerle karşılaşman normal.Bende de q, w, e gibi tuşlar da ses yok. Doğrusu Çok heyecanlı ve mutluydum. Bugün elime ulaştı ve biraz moralimi bozmadı değil.