media marktan aldım ürün değişimi için çok uğraştırıyorlar tutunak niye tutmadınız fln diyorlarPivot olan modelse aynı modeli kullanıyorum benden çıktı.
Kutu içeriği kâr edilmek için kısılmış olabilir.
Aldığınız yere mesaj atınız, eğer yeni olarak çıkartılmışsa yapılacak bir şey yok.
Ama onlarda kutu içeriği eksik derlerse ürün değişimi yapınız.
media marktan aldım sadece güç kablosu çıktı birde standart ayaklar fln başka bir şey yoktuNereden aldınız? Normal değil, çıkması lazım.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...nc-premium-oyuncu-monitörü-siyah-1213700.htmlPivot olan modelse aynı modeli kullanıyorum benden çıktı.
Kutu içeriği kâr edilmek için kısılmış olabilir.
Aldığınız yere mesaj atınız, eğer yeni olarak çıkartılmışsa yapılacak bir şey yok.
Ama onlarda kutu içeriği eksik derlerse ürün değişimi yapınız.
Değişim yerine kablo istediğini söyle belki gönderirler eksikse bilemiyorum.media marktan aldım ürün değişimi için çok uğraştırıyorlar tutunak niye tutmadınız fln diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
media marktan aldım sadece güç kablosu çıktı birde standart ayaklar fln başka bir şey yoktu
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-24gn600-b-ıps-23-8-ultragear-1920x1080-144hz-1ms-hdr10-f-sync-premium-oyuncu-monitörü-siyah-1213700.html
link bu hocam sizdekide bumudur? çıkması gerekiyormu?
Aynı model değil.media marktan aldım ürün değişimi için çok uğraştırıyorlar tutunak niye tutmadınız fln diyorlar
media marktan aldım sadece güç kablosu çıktı birde standart ayaklar fln başka bir şey yoktu
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-24gn600-b-ıps-23-8-ultragear-1920x1080-144hz-1ms-hdr10-f-sync-premium-oyuncu-monitörü-siyah-1213700.html
link bu hocam sizdekide bumudur? çıkması gerekiyormu?
Arkadaşlar LG24GN600-B model monitör aldım içerisinden sadece güç kablosu çıktı normal mi? Yoksa görüntü aktarmak için kablo koymak zorundalar mı?
maalesef hocamDeğişim yerine kablo istediğini söyle belki gönderirler eksikse bilemiyorum.
usta sadece güç kablosu var birde yeni aldım ayarlarda 92 saat kullanıldığı yazıyor anlamadım nasıl iş buKutu içeriği bu şekilde olmalı
baktım birkaç video gördüm adamlar elleriyle şakır şakır kablo çıkarıyor hepsi paketli fln ben açtığım zaman sadece güç kablosu vardı oda poşetlerin altına atılmış yani ürün baya baya kullanılmış ki zaten ayarlarda da 92 saat kullanıldığını gördüm yani bu normal değil herhalde değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum.Aynı model değil.
Kutu açılımlarına baktınız mı?
Orada kablo çıkıyor mu?
maalesef hocam
usta sadece güç kablosu var birde yeni aldım ayarlarda 92 saat kullanıldığı yazıyor anlamadım nasıl iş bu
baktım birkaç video gördüm adamlar elleriyle şakır şakır kablo çıkarıyor hepsi paketli fln ben açtığım zaman sadece güç kablosu vardı oda poşetlerin altına atılmış yani ürün baya baya kullanılmış ki zaten ayarlarda da 92 saat kullanıldığını gördüm yani bu normal değil herhalde değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum.
hocam iade edersem tekrer alamıyorum 1000tl zam gelmiş ne yapabilirim değişim talebimi olumlu yanıtlamıyorlar. Hukuki olarak haklarım varmı bu konuda param cumadan bu yana boşu boşuna eridi gitti.Cihaz kesinlikle teşhir ürünü !
Ve anlaşılmaşın diye de kutularken hdmi kablosunu içine koymayı unutmuşlar.
Direk kullanılmış cihaz olarak belirtip iade etmen gerekiyor
LG'nin yaptığı üründen haberi yok. Adamları aradım sordum hangi kablolar çıkıyor diye şu an bilemiyoruz ama güç kablosu çıkıyor diyor birde ayakları varmışEksik olan kablonu talep edeceksin. Mediamarket temin etmezse LG Türkiyeye mail at ya da ara.
ayrıca eksik kabloyu gönderme niyetleri yok amaçları benden geri alıp zamlı olarak tekrar satmakEksik olan kablonu talep edeceksin. Mediamarket temin etmezse LG Türkiyeye mail at ya da ara.