Neler Yeni

yeni alınan pc sorunu

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
bugün aquarius 5an sistemim geldi, monitörüm henüz gelmedi. ekran kartını taktıktan sonra denemek için kasayı çalıştırmak istedim 1 saate yakın çalışmadı, ekran kartını söküp tekrar taktım ve çalıştı şu an sorunsuz çalışıyor lakin bi işkillendim acaba neden olabilir ? ilk başta ekran kartı pcı oturmadığı için olmuş olabilir mi ?

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Bence ondandır ilk başta tam oturtturamamiş olabilirsin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
By Mehmet
PCI deki parça tam oturmasada sistem çalışır daha yeni tam takmadığımı fark ettim görüntü glmeyince. Ama fanlas sürücü vs. çalışıyordu

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bugün aquarius 5an sistemim geldi, monitörüm henüz gelmedi. ekran kartını taktıktan sonra denemek için kasayı çalıştırmak istedim 1 saate yakın çalışmadı, ekran kartını söküp tekrar taktım ve çalıştı şu an sorunsuz çalışıyor lakin bi işkillendim acaba neden olabilir ? ilk başta ekran kartı pcı oturmadığı için olmuş olabilir mi ?
Bir parça tam oturmamiş olabilir ve sistem ilk kez açildiğinda geç acilabiliyor tabi bu saatler sürmüyor ama sen hemen tuştan geri kapadiysan açilmamiş olabilir

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir parça tam oturmamiş olabilir ve sistem ilk kez açildiğinda geç acilabiliyor tabi bu saatler sürmüyor ama sen hemen tuştan geri kapadiysan açilmamiş olabilir
hayır hocam geri basıp kapamadım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Güç kablosunu gevşek takmış olabilirsiniz.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
ekran kartı oturmasa pc açılır fakat ekran gelmez olduğu için olabilir fakat 1 saat olacağını sanmıyorum

Top Bottom