Bazı driver'ların vesaire uyumlu olmayacağından dolayı format atman tavsiye edilir, fakat sorun çıkarmadan kullanabilirsin tabii ki güncellemeleri vesaire yaptığın sürece.Arkadaşlar şimdi yeni anakart aldım eskisini takıp bunu takıcam ama windows 10 usbsı hazırlamama gerek var mı yoksa windows kurulu olan diski taksam sadece bilgisayarım acılır mı
Hocam, seni biyerde etiketlesem orayada yardım eder misin?Evet açılır, sorun çıkmaz.
Hocam benim konuyada müsait zamanda el atabilir misin?Anakartın ne olduğunu bilmeden açılır demeyin. Amdden intele geçerken açılmıyor, güvenli modda da açılmıyor. Temiz kurulum gerekebiliyor.
@emektar sen her ihtimale karşı win 10 usbsi hazırda tut bence.
w10 son güncellemeler alınmış ise intel amd farketmeksizin açar 1 yıldır w10 hazır kurulu belki 1000 tane ssd klonladım. SSD ihtiyacı olana laptop direk taktım ve çalıştı bunların içinde Ryzen işlemcili Laptopta vardı. İntel 10 nesil laptopta vardı. Hepsinde çalıştı. Açılırken biraz bekletiyor onarım gibi bişeyler yapıyor hazırlanıyor diyor sonra masaüstü açılıyor.Anakartın ne olduğunu bilmeden açılır demeyin. Amdden intele geçerken açılmıyor, güvenli modda da açılmıyor. Temiz kurulum gerekebiliyor.
Evet tabii kiHocam, seni biyerde etiketlesem orayada yardım eder misin?
intelden amdye geçerken ben de sıkıntısız çalıştırdım, amdden intele geçerken sorun çıkarıyor her defasında. Laptoplarda durum farklı mı bilmiyorum. Ben masaüstü olarak söyledim. 11400f ve 3500x arasındaki geçişlerde. İkisinde de dahili grafik birimi yok. Alakası var mıdır bilmem ama dediğim gibi yaşadığım şeyi söyledim.w10 son güncellemeler alınmış ise intel amd farketmeksizin açar 1 yıldır w10 hazır kurulu belki 1000 tane ssd klonladım. SSD ihtiyacı olana laptop direk taktım ve çalıştı bunların içinde Ryzen işlemcili Laptopta vardı. İntel 10 nesil laptopta vardı. Hepsinde çalıştı. Açılırken biraz bekletiyor onarım gibi bişeyler yapıyor hazırlanıyor diyor sonra masaüstü açılıyor.
Yeni anakart aldım demiş, AMD den İntele geçse işlemciyi de değiştirdim derdi.Anakartın ne olduğunu bilmeden açılır demeyin. Amdden intele geçerken açılmıyor, güvenli modda da açılmıyor. Temiz kurulum gerekebiliyor.
Hayatta da bu başarıyı gösterirsin umarımYeni anakart aldım demiş, AMD den İntele geçse işlemciyi de değiştirdim derdi.
Leb demeden anladık hocam biz durumu sen rahat ol.