Neler Yeni

Yeni banka acacagim ne acabilirim

nerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nerox
18 yasimi doldurdum artik kart lazim. kredi icin degil havale icin kullanacagim. acilista kampanya yapan bakiye saglayan banka bildiginiz varsa onerilere acigim, tesekkurler.

Ben Akbank kullanıyorum gayette memnunum, ama açılışta kampanya yapıyormu bilmiyorum. ben aldığım da 5 lira vermişlerdi 😀

Bünyamina

80+ Platinum

Caspian91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hazar Salman
Ben Kuveyttürk kullanıyorum. Havalede para kesmiyor.

neshter

80+ Bronze
enpara oneririm havale eft fast vs ucreti yok, ilerde kredi karti cikartacak olursan onda da yillik kullanim ucreti odemiyorsun

akbankin arayuz sikintili biraz, sanal kart detayi falan vermede cok zorluyor.
Yok ya ne sıkıntısı ben 4 yıldır kullanıyorum 1 tane bile sorunla karşılaşmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan akbanka giremiyorum
Screenshot_20250225-151800_Akbank.jpg

nerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nerox
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Kuveyttürk kullanıyorum. Havalede para kesmiyor.
cok iyiymis, bu kesinti arttigindan beri batmaya baslamisti iyi olur, baska boyle iyi avantaji varmidir

enpara oneririm havale eft fast vs ucreti yok, ilerde kredi karti cikartacak olursan onda da yillik kullanim ucreti odemiyorsun
enparayla alakali bi olaylar olmustu sanki kisa sure once, sikinti olur mu bilmem, para cekerken napiyoz, hangi bankanin atm sini kullaniyor

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
Ziraat alacaksın dostum önce en basitinden ehliyet ödemesini bile Ziraat üzerinden yapıyorsun hallet şimdiden. Üniversite'ye gidip KYK bursu veya kredisi alacak olduğunda da Ziraat lazım olacak. EFT havale ücreti olmayan bir banka da olabilir.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,403
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Banka açacağım derken :oops:

nerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nerox
Banka açacağım derken :oops:
hesap acacaz iste

Ziraat alacaksın dostum önce en basitinden ehliyet ödemesini bile Ziraat üzerinden yapıyorsun hallet şimdiden. Üniversite'ye gidip KYK bursu veya kredisi alacak olduğunda da Ziraat lazım olacak. EFT havale ücreti olmayan bir banka da olabilir.
evet vergi odeme islerinde vesaire illa ki ziraati acacagim zaten o bir bana genel kullanacagim banka lazim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,403
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hesap acacaz iste
Enpara aç geç, 3-5 kampanya ile kandırmasınlar seni sana derler premium kart vericen platinum aidat almicaz şöyle böyle ballarlar cilalarlar ilk sene öyle olur sonra senden löps bi yıllık ücret çakarlar kendine gelirsin o yüzsden enpara al diğerleri ile uğraşma.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
hesap acacaz iste

evet vergi odeme islerinde vesaire illa ki ziraati acacagim zaten o bir bana genel kullanacagim banka lazim
o zaman enpara olabilir bi bakın benim de kafama yatmisti

Top Bottom