Ben Akbank kullanıyorum gayette memnunum, ama açılışta kampanya yapıyormu bilmiyorum. ben aldığım da 5 lira vermişlerdi![]()
akbankin arayuz sikintili biraz, sanal kart detayi falan vermede cok zorluyor.Ben Akbank kullanıyorum gayette memnunum, ama açılışta kampanya yapıyormu bilmiyorum. ben aldığım da 5 lira vermişlerdi![]()
Yok ya ne sıkıntısı ben 4 yıldır kullanıyorum 1 tane bile sorunla karşılaşmadımakbankin arayuz sikintili biraz, sanal kart detayi falan vermede cok zorluyor.
cok iyiymis, bu kesinti arttigindan beri batmaya baslamisti iyi olur, baska boyle iyi avantaji varmidirBen Kuveyttürk kullanıyorum. Havalede para kesmiyor.
enparayla alakali bi olaylar olmustu sanki kisa sure once, sikinti olur mu bilmem, para cekerken napiyoz, hangi bankanin atm sini kullaniyorenpara oneririm havale eft fast vs ucreti yok, ilerde kredi karti cikartacak olursan onda da yillik kullanim ucreti odemiyorsun
hesap acacaz isteBanka açacağım derken![]()
evet vergi odeme islerinde vesaire illa ki ziraati acacagim zaten o bir bana genel kullanacagim banka lazimZiraat alacaksın dostum önce en basitinden ehliyet ödemesini bile Ziraat üzerinden yapıyorsun hallet şimdiden. Üniversite'ye gidip KYK bursu veya kredisi alacak olduğunda da Ziraat lazım olacak. EFT havale ücreti olmayan bir banka da olabilir.
Enpara aç geç, 3-5 kampanya ile kandırmasınlar seni sana derler premium kart vericen platinum aidat almicaz şöyle böyle ballarlar cilalarlar ilk sene öyle olur sonra senden löps bi yıllık ücret çakarlar kendine gelirsin o yüzsden enpara al diğerleri ile uğraşma.hesap acacaz iste
o zaman enpara olabilir bi bakın benim de kafama yatmistihesap acacaz iste
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet vergi odeme islerinde vesaire illa ki ziraati acacagim zaten o bir bana genel kullanacagim banka lazim