Neler Yeni

yeni başlayan birisi için kolay olacak bir program önerisi

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
Arkadaşlar youtubede yarım saat boyunca program aradım fakat kimse yeni başlayanlar için uygun programlar söylememiş
scratch gibi küçük bi platform oyunu yapmak istemiyorum yani web tabanlı
unity kadar gelişmiş ve iyi kodlama bilgisi isteyen bir programıda öğrenmem aylar sürer
güzelbir oyun yapma programı fikriniz varmı kodlamasız veya varsada kolay olcak şekilde kodlamalı

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Arkadaşlar youtubede yarım saat boyunca program aradım fakat kimse yeni başlayanlar için uygun programlar söylememiş
scratch gibi küçük bi platform oyunu yapmak istemiyorum yani web tabanlı
unity kadar gelişmiş ve iyi kodlama bilgisi isteyen bir programıda öğrenmem aylar sürer
güzelbir oyun yapma programı fikriniz varmı kodlamasız veya varsada kolay olcak şekilde kodlamalı
Başka ne istersin paşam öğrenmen lazım

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
GMS 2 ya da UE, (ki UE BP sistemi sayesinde kolay olsa da kendisini anlamak sana zor gelir gibi). GMS 2 de görsel kodlama da var GML de var ki GML dünyanın en ama en kolay dili sanırım.

Adroven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eminim Scratch'i de zor buluyor.
scratch kodlamasını biliyorum o yüzden istemiyorum web tabanlı oyun yapmak istemiyorum unity gibi bir programda profesyonellik istiyor sadece başlangıç seviyesi için kodlamasız veya kodlamalı bir program istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eminim Scratch'i de zor buluyor.
zaten buldum daha fazla aşşalamanıza gerek yok gamemaker studio kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

GMS 2 ya da UE, (ki UE BP sistemi sayesinde kolay olsa da kendisini anlamak sana zor gelir gibi). GMS 2 de görsel kodlama da var GML de var ki GML dünyanın en ama en kolay dili sanırım.
eyw bu arada senin yazdıgından yola çıkarak buldum yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum

bayeggex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
bay eggex
İlgilendiği Kategoriler
Oyun yapimi, yazilim, sistem toplama, unity
Unity ile başlayabilirsiniz başlangiç için gayet uygundur ayrica unity oyun motoru c# kulaniyor unity'ye geçmeden önce temel bir c# öğrenmenizi tavsiye ederim. Şimdiden kolay gelsin

Top Bottom