Neler Yeni

Yeni bilgisayar aldık neler yüklemeliyiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Arkadaslar gt2 geldi actim neler yuklemeliyim onemli olan performans etkileyen uygulamalar neler dx12 felan yuklucekmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dll dosyaları net fromework v.s

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Arkadaslar gt2 geldi actim neler yuklemeliyim onemli olan performans etkileyen uygulamalar neler dx12 felan yuklucekmiyim

Dll dosyaları net fromework v.s
amd'nin sitesinden driver'ını indir, windows update yap, bios'unu güncelle.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Keyif için, wallpaper yükleyebilirsin. Ayrı bir hava katıyor. Bunun dışında eksik driver varsa yüklenir. Bu gadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd'nin sitesinden driver'ını indir, windows update yap, bios'unu güncelle.
Ne driviri aga ben driver booster 9 indirdim hersey guncel cikti 5 ,6 uygulama haric windows update guncel diyo

Keyif için, wallpaper yükleyebilirsin. Ayrı bir hava katıyor. Bunun dışında eksik driver varsa yüklenir. Bu gadar.
Oyun performansi icin ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,543
İsim
Hacı
Ekran kartı driveri,
DirectX 12,
C++ 2005-2022 arası hepsi,
Furmark,
Prime 95,
MSI Afterburner.
.
Eksik vardır.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Ne driviri aga ben driver booster 9 indirdim hersey guncel cikti 5 ,6 uygulama haric windows update guncel diyo

Oyun performansi icin ?
1- resimde gri ile işaretlediklerimi seçin ve submit butonuna basın.
2- Windows 10 kurulu ise Windows 10 - 64 bit edition'a girin ve en üsttekini download* butonuna basarak indirin.
3- indirdiğiniz dosyayı çift tıklayarak kurulum işlemlerine başlayın.
4- driver booster gibi 3. parti uygulamalar kullanmayın, bilgisayarınıza yarardan çok gereksiz şeyler indirip güncelleyip bozuyor.

Ekler

• 1658443903017.png
    1658443903017.png
    72.4 KB · Hit: 30
  • 1658443943651.png
    1658443943651.png
    29.5 KB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driveri,
DirectX 12,
C++ 2005-2022 arası hepsi,
Furmark,
Prime 95,
MSI Afterburner.
.
Eksik vardır.
Aga sistem i actimda etkinlestir diyo nasil etkinlesitircem ben pcyi M

Windowsu nasil etkinlestiricem gt2 sistemde sifirdan

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu

Oyun performansi icin ?
Ekran kartı Nvidia ise GeForce Experience yükleyebilirsin. Performans için oyunları optimize edip grafik ayarlarını en optimum seviyeye getiriyor. Bazı oyunlarda Dlss açmak için (Eğer RTX ekran kartı varsa sistemde) tanımlanıyor bu programdan.
Güvendiğin veya tavsiye edilen bir virüs programı kullanabilirsin. Şahsen ben hiçbirine güvenmediğim için kurmadım. Tabi internetten bir şey indirirken 2 defa düşündürüyor bu beni. Tercih sana kalmış.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu

Oyun performansi icin ?
Hocam o programı sakın kullanma. Kendi kendine güncelleme yaptığı için bazen test aşamasında daha stabil olmayan güncellemeleri de yüklüyor. Ben eski bilgisayarımda kullanıyordum. Bir güncelleme sonrası oyunlara giremiyor, ekranda görüntü gidip geliyordu. Eski sürümüne manuel yükleyerek çözdüm. Bence sil ve gereken driverları manuel yükle. Zaten o kadar zor değil. Bir kaç kötü yanı daha var diye okumuştum. Bir araştırın isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Ekran kartı Nvidia ise GeForce Experience yükleyebilirsin. Performans için oyunları optimize edip grafik ayarlarını en optimum seviyeye getiriyor. Bazı oyunlarda Dlss açmak için (Eğer RTX ekran kartı varsa sistemde) tanımlanıyor bu programdan.
Güvendiğin veya tavsiye edilen bir virüs programı kullanabilirsin. Şahsen ben hiçbirine güvenmediğim için kurmadım. Tabi internetten bir şey indirirken 2 defa düşündürüyor bu beni. Tercih sana kalmış.
Amd

Top Bottom