GTA 6Oynayabileceğim en iyi oyunları yazar mısınız böyle kendine çekicek bağımlısı yapacak
sana tavsiyem korsan oyuna bulaşma sakın en güseli orjinal al oynaOynayabileceğim en iyi oyunları yazar mısınız böyle kendine çekicek bağımlısı yapacak
reis sağol bu arada hiç oynamadım cod işte yeni pcde oynıcamGTA 6
CRYSIS 4
RDR 3
CS 3
Bunlar beklemen gerekenler
RDR 2
Elden Ring
Baldurs Gate 3
COD AW ve sonrası (öncesini oynamışsındır herhalde)
GoW serisi
niye öyle dedinki param yok...sana tavsiyem korsan oyuna bulaşma sakın en güseli orjinal al oyna
COD hiç oynamadıysan çok iyi cod 4den başla son oyuna kadar seni Bi 200 250 saat tutarreis sağol bu arada hiç oynamadım cod işte yeni pcde oynıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye öyle dedinki param yok...
Resident evil renaklerOynayabileceğim en iyi oyunları yazar mısınız böyle kendine çekicek bağımlısı yapacak
korsan bilgisayarına zarar verir yazık günah o kadar para veriyosun sisteme forza horizon 4--5 benden pc alınca bana yaz okreis sağol bu arada hiç oynamadım cod işte yeni pcde oynıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye öyle dedinki param yok...
Gram alakası yok biliyor musun tam 16 yıldır evet 16 yıldır her şeyimi korsan kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir zararını görmedimkorsan bilgisayarına zarar verir yazık günah o kadar para veriyosun sisteme forza horizon 4--5 benden pc alınca bana yaz ok
wwallahi bende korsan indiriyodum kaç senedir hep korsan oynadım ama orjinal bi başkaGram alakası yok biliyor musun tam 16 yıldır evet 16 yıldır her şeyimi korsan kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir zararını görmedim
sağol valla daha uzun liste olur her oyunu oynamak istiyorumResident evil renakler
Silent hill 2
Dead space
Dying light serisi
Detroid become humans
Ac serisi
Daha varda uzun liste yaparim dmden yaz istersen
nasıl indiriyoz ya mesela elden ringin korsanı var mıGram alakası yok biliyor musun tam 16 yıldır evet 16 yıldır her şeyimi korsan kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir zararını görmedim
Windows dahil olmak üzere her şeyim korsan bununla övünmüyorum tabi ama oyunlar ve kullandığım programları sayarsak sürekli abonelik ödeyecek bu kadar bütçem yokwwallahi bende korsan indiriyodum kaç senedir hep korsan oynadım ama orjinal bi başka
anladım sende haklısın tabii ki ben zaten oyunlar indirime girdiği zaman alıyorum bedne en fazla 200tl ödüyorumWindows dahil olmak üzere her şeyim korsan bununla övünmüyorum tabi ama oyunlar ve kullandığım programları sayarsak sürekli abonelik ödeyecek bu kadar bütçem yok