Yeni bilgisayar dizdim ve BIOS’tayım ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
18
Merhabalar yeni bilgisayar aldım specler şöyle:
9800x3D
Msi X670E Gaming Plus
Patriot 2x16 GB pvvr532g600c30k
Galax 5070 Ti
Kioxia Exceria Pro 1TBx2
Thermalright Frozen Warframe Pro 360
GEC850 Psu

Ne yapmalıyım hangi ayarları değiştirmeliyim ana amacım oyun oynamak olacak bu bilgisayarla.

Merhabalar yeni bilgisayar aldım specler şöyle:
9800x3D
Msi X670E Gaming Plus
Patriot 2x16 GB pvvr532g600c30k
Galax 5070 Ti
Kioxia Exceria Pro 1TBx2
Thermalright Frozen Warframe Pro 360
GEC850 Psu

Ne yapmalıyım hangi ayarları değiştirmeliyim ana amacım oyun oynamak olacak bu bilgisayarla.
Expo açacaksın, secure boot açacaksın, memory context restore açacaksın bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra driverları indir flaşa at internetsiz formatla sürücüleri kur İnterneti ver update yap bitti gitti

Expo açacaksın, secure boot açacaksın, memory context restore açacaksın bu kadar

Sonra driverları indir flaşa at internetsiz formatla sürücüleri kur İnterneti ver update yap bitti gitti
Expo açmam sıkıntı yaratır mı? Ram expo destekliyor ama bilemedim.

EXPO açmazsan ramler 4800mhz'de çalışır. Tam hızını alamazsın. Yüksek ihtimal ramlerin 6000mhz ama 4800mhz çalışır. Hiçbir sıkıntı da olmaz merak etme.

Sıkıntı yaratmaz yaratırsa zaten mavi ekran verir reboot atar sisteme sende girip biostan geri kapatırsın :D 3 saniyeni almaz

EXPO açmazsan ramler 4800mhz'de çalışır. Tam hızını alamazsın. Yüksek ihtimal ramlerin 6000mhz ama 4800mhz çalışır. Hiçbir sıkıntı da olmaz merak etme.
Tamamdır teşekkürler.

Sıkıntı yaratmaz yaratırsa zaten mavi ekran verir reboot atar sisteme sende girip biostan geri kapatırsın :D 3 saniyeni almaz
Tamamdır çok teşekkürler.

Tamamdır teşekkürler.

Tamamdır çok teşekkürler.
Rica ederim bir şeye ihtiyacın olursa dm atabilir yada etiketleyebilirsin

Bir şey daha soracaktım sadece BIOS güncellemeli miyim? Elektrik kesintisi vs. olursa sıkıntı diyolar gerek yoksa yapmayacağım.
Üst düzey sistem dizmişken yap elektrik kesintisi evet sıkıntı olurda güncel kartlar genelde çift bioslu olduğu için kurtarmada pek sorun çıkarmıyor tabi sen yinede dikkatli ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri