Neler Yeni

Yeni Bilgisayar Masası Önerisi?

bert.ozkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat
çok güzel masaya benziyor lakin ayakları ince değil mi ?
Trenyol'da satılan masaların ayaklarından daha sağlam. İnce değil kalın. Yurtdışında da gaming setup kuran kişiler var ve memnunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trenyol'da satılan masaların ayaklarından daha sağlam. İnce değil kalın. Yurtdışında da gaming setup kuran kişiler var ve memnunlar.
3 monitör ile setup kuruyorlar. Masanın ismini youtube'a yazarsan çıkar hocam.

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Donanım, Müzik, Dizi ve Filmler, Futbol ve Profesyonel Güreş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 monitör ile setup kuruyorlar. Masanın ismini youtube'a yazarsan çıkar hocam.
çok teşekkür ederim yüksek ihtimalle bunu alıyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,741
İsim
Mehmet Aslan
Rica ederim. Gelince deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim. Aynı masayı almayı düşünüyorum.
3 tane 27 inç monitör sığar mı sence hocam ? Harbiden sallanmayacağından emin miyiz ? Çok çektim bu sallanma mevzusundan en ufak sallantı istemiyorum :D

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
3 tane 27 inç monitör sığar mı sence hocam ? Harbiden sallanmayacağından emin miyiz ? Çok çektim bu sallanma mevzusundan en ufak sallantı istemiyorum :D
Valla kral videolarını izledim açıkçası dediği kadar var hemen hemen. Tabi ürünün deforme ihtimalini göz önünde bulundur. Bende aldığım zaman bulundurmak zorundayım. Üzmez gibi duruyor. YTD

bert.ozkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat
Eğer daha sağlam olsun diyorsan, Lagkapten Olov var. Onun ayakları daha sağlam. Onu tercih edebilirsin.

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Eğer daha sağlam olsun diyorsan, Lagkapten Olov var. Onun ayakları daha sağlam. Onu tercih edebilirsin.
Kral iyi hoşta şimdi farkettim bunlar Petek kağıt dolgusu ile yapılmış eğer ağır bir ekipman varsa masa çöker. Masanın içi bildiğin kartondan yapılma gibi duruyor

bert.ozkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat
Kral iyi hoşta şimdi farkettim bunlar Petek kağıt dolgusu ile yapılmış eğer ağır bir ekipman varsa masa çöker. Masanın içi bildiğin kartondan yapılma gibi duruyor
Gayet dayanıklı youtube'ta birisi dayanıklılık testi yapmıştı. Eğer üzerine 50 60 kilo üzeri bir yük binmezse hiçbir şey olmaz.

draqla

80+
Daha sağlam birşeyler bakıyorum ben de. Boyutlar hep bu şekilde mi yoksa 150 160 falan bulabilir miyim ikeada 140 200 var sadece

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Daha sağlam birşeyler bakıyorum ben de. Boyutlar hep bu şekilde mi yoksa 150 160 falan bulabilir miyim ikeada 140 200 var sadece
bulabilirsin gibi ama bayilerine gitmen gerek diye biliyorum. Önceden aldığım eşyalarda da buna benzer sorun ile karşılaşmıştım.

Top Bottom