8 ram 1650 SSD 480Sistem özellikleri nelerdir?
Win10 + 5400RPM HDD ise çok normal
Yeni PC'nin özelliklerini telepati yöntemiyle senden almamı bekliyorsun sanırım?haklisin
FPS değerleriniz hangi oyunda hangi ayarlarda kaç?Ryzen 3 3100 1650 8 GB ram 480 GB SSD a320 m anakart
Ne oynuyorsun da kasıyor dostum? Kerpetenle laf almaya çalışıyoruz ağzından. Bu sistem ile full grafik GTA 5 oynarsan kasar, normal. Al düşüğe kasmasın. Low grafiklerde CS oynuyorsan ve kasıyorsa normal değil. Resmen sallamayla tutturmaya çalışıyoruz sistemi ve oyunları.Ryzen 3 3100 1650 8 GB ram 480 GB SSD a320 m anakart
RAM yetmiyordur muhtemelen. MSI Afterburner üzerinden değer paylaşır mısın?Euro da full ( Discord arkada açıkken kasıyor sadece )
Kardeşim Karadenizliler benzettim sizi sabirsiLigindan yazı yazmak zor geliyor biraz bu kadar iğneleyici laflara gerek yok diye düşünüyorum şahsenNe oynuyorsun da kasıyor dostum? Kerpetenle laf almaya çalışıyoruz ağzından. Bu sistem ile full grafik GTA 5 oynarsan kasar, normal. Al düşüğe kasmasın. Low grafiklerde CS oynuyorsan ve kasıyorsa normal değil. Resmen sallamayla tutturmaya çalışıyoruz sistemi ve oyunları.