Neler Yeni

Yeni Bilgisayarım Kendi Kendine kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Arkadaşlar öncelikle günaydın, incehesap üzerinden yeni bir pc aldım ve 1 ay önce herhangi bir sıkıntısı yoktu ama 2 gün önce pcyi ilk açarken ekran da https://hizliresim.com/mAC7jj bu sorunu yaşıyorum ardından pcyi kapatıp tekrar açmaya çalışırken açılıyor açıldıktan 10 saniye sonra ekran gidiyor. Arkadaşlar bu arada bu 2 sorunda da kasanın fanları vs. çalışıyor sadece ekran gidiyor ya lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun çok sıkıntıya girdim yeni bir pc aldım ve böyle sorunlarla karşılaşmam üzücü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Arkadaşlar öncelikle günaydın, incehesap üzerinden yeni bir PC aldım ve 1 ay önce herhangi bir sıkıntısı yoktu ama 2 gün önce pcyi ilk açarken ekran da https://hizliresim.com/mAC7jj bu sorunu yaşıyorum ardından pcyi kapatıp tekrar açmaya çalışırken açılıyor açıldıktan 10 saniye sonra ekran gidiyor. Arkadaşlar bu arada bu 2 sorunda da kasanın fanları vs. çalışıyor sadece ekran gidiyor ya lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun çok sıkıntıya girdim yeni bir PC aldım ve böyle sorunlarla karşılaşmam üzücü.
ekran kartin ne

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Arkadaşlar öncelikle günaydın, incehesap üzerinden yeni bir PC aldım ve 1 ay önce herhangi bir sıkıntısı yoktu ama 2 gün önce pcyi ilk açarken ekran da https://hizliresim.com/mAC7jj bu sorunu yaşıyorum ardından pcyi kapatıp tekrar açmaya çalışırken açılıyor açıldıktan 10 saniye sonra ekran gidiyor. Arkadaşlar bu arada bu 2 sorunda da kasanın fanları vs. çalışıyor sadece ekran gidiyor ya lütfen yardımcı olabilecek varsa olsun çok sıkıntıya girdim yeni bir PC aldım ve böyle sorunlarla karşılaşmam üzücü.
ekran kartın amd değildir umarım

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
xfx rx580 acaba yanlış falan taktım ondan ötürü mü anlamadım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd :D Rx580 xfx markası
herhangibi bir driver hatası olabilir yazılımsal gibi ama bence donanımsal nasıl ters taktınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
bilmiyorum ilk zamanlar sıkıntı yoktu yeni yeni sorun çıkmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

asd:ASDAS xd
ters taktım demişssiniz o nasıl oluyor onu anlamadım nasıl ters taktınız .d

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bilmiyorum ilk zamanlar sıkıntı yoktu yeni yeni sorun çıkmaya başladı
ozaaman bence yazılımsal bir sorun ddu ile driveri silip en son WHQL driveri indir düzelir büyük ihtimalle

FreakyXd

80+ Silver
ekran kartın arızalı büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,794
Üyeler
167,195
Son üye
4K1F