ilaydagk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- İlayda Gök
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce yeni bir binaya taşındım. Binada internet altyapısı yok fakat gelmesi fazla sürmez dediler. Müteahhit ile görüşmelerimin sonucunda bana 8 ay dediler fakat araya adam soktum 1 aya düştü dedi. Bugün dilekçe vermek için Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde bana ödenekler deprem bölgesine gittiği için en erken Nisan Mayıs gibi geleceğini ve belediyeden kazı izni beklendiği söylendi. Ben internet üzerinden çalışıyorum ve internet benim birincil ihtiyaçlarımdan. Oturduğum binaya internet için tüm çalışmaların bina yapılırken yapıldığı söylendi. Binanın iskanı dün çıktı biteli 1 ay oldu. Süreç hakkında bilgi verebilecek var mı ne yapabilirim süreç nasıl ilerler Nisan Mayıs'tan daha erken olma ihtimali var mı çünkü olmak zorunda internet üzerinden çalışıyorum. Sınırsız superbox destekleyen bir yerde de yaşamıyorum. Kotalı verebiliyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca etrafımdaki tüm binalarda internet var yanımdaki çoğu binada fiber var bir tek bu binada yok. Bir de türk Telekom fiber beklenen bir yer olduğunu söyledi. Gerekirse VDSL olsun yeter ki hızlı olsun.Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce yeni bir binaya taşındım. Binada internet altyapısı yok fakat gelmesi fazla sürmez dediler. Müteahhit ile görüşmelerimin sonucunda bana 8 ay dediler fakat araya adam soktum 1 aya düştü dedi. Bugün dilekçe vermek için Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde bana ödenekler deprem bölgesine gittiği için en erken Nisan Mayıs gibi geleceğini ve belediyeden kazı izni beklendiği söylendi. Ben internet üzerinden çalışıyorum ve internet benim birincil ihtiyaçlarımdan. Oturduğum binaya internet için tüm çalışmaların bina yapılırken yapıldığı söylendi. Binanın iskanı dün çıktı biteli 1 ay oldu. Süreç hakkında bilgi verebilecek var mı ne yapabilirim süreç nasıl ilerler Nisan Mayıs'tan daha erken olma ihtimali var mı çünkü olmak zorunda internet üzerinden çalışıyorum. Sınırsız superbox destekleyen bir yerde de yaşamıyorum. Kotalı verebiliyorlar. Yardımcı olursanız çok sevinirim