Neler Yeni

Yardım Yenı bır Operatöre gecıcem sızce ne almalıyım ?

yusuftheayay

80+ Bronze
300 e verenler var aynı hizmeti.
Yıllık hesap yapsan bırak 2 ayı 4 ay fazla para alıyorlar. Hatta tahaddütü bile vardır.
Tamamda onlarında ilk kurulum ücretleri var, hem müşteri hizmetleri hakkında Bi bilgimiz yok vodafonedan ben 6 ay ücretini ödediğim İnterneti kullanamadım bir kişide gelip bakmadı sıkıntı ne diye, türkcell de arıyorum aynı gün geliyor sorunu halledip gidiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
Nereye parası iyi türkcell diğer firmalara göre ucuz 100 mbps yi 500 e veriyor tt Vodafone 600 istiyor aynı pakete
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artı adamlar ilk iki ayda ücret almıyorlar
500tlye türknet 1000mbit veriyor ilk 6 ay yüzde 50 indirim için burgerden menü söylemeniz gerekiyor veya direk 3 ay yüzde 50 indirimli alabiliyorsunuz

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Tamamda onlarında ilk kurulum ücretleri var, hem müşteri hizmetleri hakkında Bi bilgimiz yok vodafonedan ben 6 ay ücretini ödediğim İnterneti kullanamadım bir kişide gelip bakmadı sıkıntı ne diye, türkcell de arıyorum aynı gün geliyor sorunu halledip gidiyorlar.
Suanda 50 mbps 10 aylık 585 TL'ye verıyor

500tlye türknet 1000mbit veriyor ilk 6 ay yüzde 50 indirim için burgerden menü söylemeniz gerekiyor veya direk 3 ay yüzde 50 indirimli alabiliyorsunuz
altyapım desteklemıyor max75 mbps

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ismail sağlam
Suanda 50 mbps 10 aylık 585 TL'ye verıyor

altyapım desteklemıyor max75 mbps
o halde 6 ay boyunca aylık 250 TL'ye 75 mbs kullanır sonra farklı bi sağlayıcıya geçersiniz bence 75 mbit 250 tl veren yok

Palo DAYI 👑

80+ Gold
o halde 6 ay boyunca aylık 250 TL'ye 75 mbs kullanır sonra farklı bi sağlayıcıya geçersiniz bence 75 mbit 250 tl veren yok
evet suanda yok dıye bılıyorum bende ama soyle bır durum var sene bası zam gelıcegı kesın hatta sone ortası gene zam gelebılır bunuda dusunmek lazım bence .
Sızın dedgınızde cok mantıklı ındırımde turknet alıp 6ay kullanıp deneyımlemıs olurum en azından suankı kullandıgım paket 25 mbps odedıgım fıyat 75 lıkle aynı oluyor :) cayma bedelınıde oderler vodafondan kurtlumus olurum :)

DogancanYr

80+ Bronze
Evde kurulum isteme altı üstü modeme kullanıcı adı ile şifre giriyorsun.
Firmadan firmaya göre değişiyor. Netgsm, comnet, türknet gibi firmalara geç.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evde kurulum isteme altı üstü modeme kullanıcı adı ile şifre giriyorsun.
Firmadan firmaya göre değişiyor. Netgsm, comnet, türknet gibi firmalara geç.
turknete gecmeyı dusunuyorum sızce nasıldır

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
mıllenıcom nasıl kullanan varmı acaba
turknetın tıklagelsındekı kampanyasını bır turlu yapamadım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
comnet veya mıllenıcom almayıo dusunuyorum sıce hangısı alınır

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric

nerdeyse 1 yıl oldu millenicom kullanıyorum sitede bilmam kaç mbps falan yazıyor ama müşteri hizmetleriyle konuştum bir bayan biz oraya formalite icabı yazıyoruz ne geliyorsa onu veriyoruz aslında dedi bize bizde ondan sonra tamam dedik en düşük paketi almamıza rağmen test ettim ve harbiden ne geliyorsa onu veriyor .fiber modem kiralama ücreti (+70) evde kurulum ücreti (tam hatırlamıyorum ama cuzi bir miktardı 12 ay taksitle bitiyor zaten) hepsi birlikte 409 lira falan ödüyorum mis gibi

Promosyon kodum : EF0D69F6

Palo DAYI 👑

80+ Gold
nerdeyse 1 yıl oldu millenicom kullanıyorum sitede bilmam kaç mbps falan yazıyor ama müşteri hizmetleriyle konuştum bir bayan biz oraya formalite icabı yazıyoruz ne geliyorsa onu veriyoruz aslında dedi bize bizde ondan sonra tamam dedik en düşük paketi almamıza rağmen test ettim ve harbiden ne geliyorsa onu veriyor .fiber modem kiralama ücreti (+70) evde kurulum ücreti (tam hatırlamıyorum ama cuzi bir miktardı 12 ay taksitle bitiyor zaten) hepsi birlikte 409 lira falan ödüyorum mis gibi

Promosyon kodum : EF0D69F6
O nasil oluyor ozaman boşuna fazladan para verenler kerizmi kadın saçmalamış bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,625
Üyeler
160,864
Son üye
fxxy
Top Bottom