Vga desteklemiyorsa nasıl bağlıyorsunuz hdmi veya dp kablosu ile deneyin. Anakartınız ile ekran kartı uyuyor mu bakın.elimde vga var ama 6500 xt vga desteklemiyor,aynı hdmı yı rx 550 ile sorunsuz kullanıyorum
deneyecegimSorun çözümü olarak şunu dene;
DDU ile şuanki ekran kartının sürücülerini temizle/kaldır. Kaldırma seçeneklerinden, yeni bir ekran kartı takılacak tikini işaretleyip öyle kaldır. Sürücü kaldırılınca PC kapat, yeni ekran kartını tak.
anakartım tuf b450 pro gaming bundan olabilirmi anakart pcı 3.0 destegi sağlıyorVga desteklemiyorsa nasıl bağlıyorsunuz hdmi veya dp kablosu ile deneyin. Anakartınız ile ekran kartı uyuyor mu bakın.
Sanmıyorum b450 anakartta rx 470 den 6700 e geötim böyle bi hata almadım taktığım gibi çalıştı ilginçdeneyecegim
anakartım tuf b450 pro gaming bundan olabilirmi anakart pcı 3.0 destegi sağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartım tuf b450 pro gaming bundan olabilirmi anakart pcı 3.0 destegi sağlıyor
Alakası yok 3.0 ile de çalışır. Sen dediğimi dene.deneyecegim
iAlakası yok 3.0 ile de çalışır. Sen dediğimi dene.
aga olmadıAlakası yok 3.0 ile de çalışır. Sen dediğimi dene.
i
aga olmadı
aga ben bunu iade edicem sabahtan beri ugraşıyorumVga desteklemiyorsa nasıl bağlıyorsunuz hdmi veya dp kablosu ile deneyin. Anakartınız ile ekran kartı uyuyor mu bakın.
En iyisi işi ehline bırakmak bir bilgisayarcı gitmen mantıklı olacaktır. Kafana takma çözülür ben bugün gözümü kaybettim sandım. Bilgisayarcı sorunun ne olduğunu sana söylecektir.i
aga olmadı
aga ben bunu iade edicem sabahtan beri ugraşıyorum