Neler Yeni

Yeni ekran kartı aldım takarken ve taktıktan sonra neler yapmalıyım?

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,828
İsim
Mehmet Aslan
kartı takarken pcı şoketi mandalının açık olduğundan emin ol , kartı yuvaya oturt (baskı uygulamaktan korkma , ama aşırı sertte bastırma) , çat sesini duyduğun zaman oturmuş demektir , vidalarını sık sabitle , hangi üreticinin kartını kullanıyorsan driverlarını kur , hangi markanın kartını kullanıyorsan onun ekran kartı kontrol yazılımını da kur , bu kadar.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kartı takarken pcı şoketi mandalının açık olduğundan emin ol , kartı yuvaya oturt (baskı uygulamaktan korkma , ama aşırı sertte bastırma) , çat sesini duyduğun zaman oturmuş demektir , vidalarını sık sabitle , hangi üreticinin kartını kullanıyorsan driverlarını kur , hangi markanın kartını kullanıyorsan onun ekran kartı kontrol yazılımını da kur , bu kadar.
şuan kulllandığım kartın driverlarını yeni kartı takmadan önce mi temizlemeliyim ddu ile?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,828
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Arif güngör
şuan kulllandığım kartın driverlarını yeni kartı takmadan önce mi temizlemeliyim ddu ile?
temizle o karta dair hiçbir şey kalmasın en sağlıklısı öyle olur. bir de arkadaşın dediği adımları uygula sıkıntı yaşamazsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom