Deadlifter
80+ Bronze
- Katılım
- 12 Ekim 2020
- Mesajlar
- 1,687
- Reaksiyon skoru
- 851
Yeni ekran kartı aldım takarken ve taktıktan sonra neler yapmalıyım?
kartı takarken pcı şoketi mandalının açık olduğundan emin ol , kartı yuvaya oturt (baskı uygulamaktan korkma , ama aşırı sertte bastırma) , çat sesini duyduğun zaman oturmuş demektir , vidalarını sık sabitle , hangi üreticinin kartını kullanıyorsan driverlarını kur , hangi markanın kartını kullanıyorsan onun ekran kartı kontrol yazılımını da kur , bu kadar.Yeni ekran kartı aldım takarken ve taktıktan sonra neler yapmalıyım?
şuan kulllandığım kartın driverlarını yeni kartı takmadan önce mi temizlemeliyim ddu ile?kartı takarken pcı şoketi mandalının açık olduğundan emin ol , kartı yuvaya oturt (baskı uygulamaktan korkma , ama aşırı sertte bastırma) , çat sesini duyduğun zaman oturmuş demektir , vidalarını sık sabitle , hangi üreticinin kartını kullanıyorsan driverlarını kur , hangi markanın kartını kullanıyorsan onun ekran kartı kontrol yazılımını da kur , bu kadar.
temizle , daha garanti olur.şuan kulllandığım kartın driverlarını yeni kartı takmadan önce mi temizlemeliyim ddu ile?
temizle o karta dair hiçbir şey kalmasın en sağlıklısı öyle olur. bir de arkadaşın dediği adımları uygula sıkıntı yaşamazsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.şuan kulllandığım kartın driverlarını yeni kartı takmadan önce mi temizlemeliyim ddu ile?