Neler Yeni

Yardım yeni ekran kartına geçtim oyun çöküyor

ÖrdekAbi

80+ Silver
selam gtx 1070 den rx6600 e geçtim forza horizon 5 oynayayım dedim driver fln da kurdum ultraya çektim grafikleri oyunun yükleme ekranında donup atıyor bunun sebebi ne ya oyunu şaka yapmıyorum sil yükle yaptım 102gb yi gine oluyor önceden yoktu

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Öncelikle DDU ile driverı tam sildiğine emin ol. WHQL driver indirdin değil mi?

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle DDU ile driverı tam sildiğine emin ol. WHQL driver indirdin değil mi?
aaaa hocam nvidia nın grafik sürücüsü kalmış program ekle veya kaldırdan kaldır diyorum kaldırmıyor nasıl yapacağım

Ekler

• nvidia kal.png
    nvidia kal.png
    8.9 KB · Hit: 32

Coolpanda

80+ Silver
DDU ile Nvdia ve AMD driverları silin. En son çıkan WHQL sürüm driveri kurun. Benim önerim bileşen değişikliklerinden sonra en iyi sonuç için temiz kurulum yapın.

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile Nvdia ve AMD driverları silin. En son çıkan WHQL sürüm driveri kurun. Benim önerim bileşen değişikliklerinden sonra en iyi sonuç için temiz kurulum yapın.
yanlış anlamassanız ddu ve vhql ne :D

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
aaaa hocam nvidia nın grafik sürücüsü kalmış program ekle veya kaldırdan kaldır diyorum kaldırmıyor nasıl yapacağım
Bu program ile ekran kartı driverları namına ne varsa sil. Sonra WHQL versiyon AMD driver kur.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
yanlış anlamassanız ddu ve vhql ne :D
WHQL: Windows Hardware Quality Labs. Özetle kalite kontrolü yapılmış ve temiz çalışan driver.
DDU: Display Driver Uninstaller. Ekran kartı driverını temiz bi şekilde silmeni sağlayan program.

ÖrdekAbi

80+ Silver
WHQL: Windows Hardware Quality Labs. Özetle kalite kontrolü yapılmış ve temiz çalışan driver.
DDU: Display Driver Uninstaller. Ekran kartı driverını temiz bi şekilde silmeni sağlayan program.
ddu ile sildim zaten benim indirdiğim whql miş onu tekrarmı kurayım

Top Bottom