türknet'de tt altyapısı kullanıyor aradığınızda size adsl geçmenizi tavsiye edecektir 13 falan alırsın büyük ihtimalle , millenicom sitesinden altyapı testi yapıp atabilirseniz biraz daha yardımcı olurum .
6 mbp almanız garip 71mbps türktelekom altyapınız var türknete geçebilirsiniz denemekten zarar gelmez
Şuanda evimde bir internet sağlayıcısı yok iptal ettirdim türk Telekomu yani hız testi yapamıyorum.6 mbp almanız garip 71mbps türktelekom altyapınız var türknete geçebilirsiniz denemekten zarar gelmez
birde hat değerlerinizi atarmısınız ?
hm anladım türknete geçin dediğim gibi 71mb tt altyapınız var türktelekom altyapısı kullanan internet sağlayıcısında iyi değerler alacaksınızdır .Şuanda evimde bir internet sağlayıcısı yok iptal ettirdim türk Telekomu yani hız testi yapamıyorum.
hm anladım türknete geçin dediğim gibi 71mb tt altyapınız var türktelekom altyapısı kullanan internet sağlayıcısında iyi değerler alacaksınızdır .
Türk Telekom Müşteri hizmetleri: 444 1 444 arayıp bir test daha yaptırınAlıntıyı görüntülemilenicomda daha yüksek hız veriyor aynı paraya hangisini tercih etmeliyim.