Neler Yeni

Yeni İşlemci Aldım PC 15 dakikada Açılıyor :d

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Bende zaten dün bilgisayar çalışırken format attım sadece c diskine böyle oldu
Benim bildiğim yeni bir sistem donanımı taktığın zaman bir driverlarla alakalı bir sıkıntı yaşamamak için temiz kurulum yapılması gerekiyor. Driverlarla alakalı bir sorundan dolayı olabilir.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Yani o zaman bir bilgisayarcıya göster
Birde benzer bir şey benim başıma gelmişti
Bios görünüyordu ama siyah ekranda kalıyordu reset atınca düzeliyordu
Bir ara tesadüfen format attırdım düzeldi

Kardeşim böyle şeyler riskli bence bir bilgisayarcıya göster
Bendede siyah ekran sıkıntısı vardı format atınca düzeldi

Pratzkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Halil İbrahim Ünal
BIOS sıfırlayın. Bilgisayara format atın ardından. Parça değişiminde format şart diye biliyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Format atmadan anakart değiştirdim, kasa değiştirdim, psu değiştirdim, ram değiştirdim, soğutucu değiştirdim sorun olmadı yani her parça değiştirildiğine format gerekmez. Açılmasının neden 15 dk sürdüğünü bilmiyorum maalesef

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Chipset güncellemesi yaptın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Format atmadan anakart değiştirdim, kasa değiştirdim, psu değiştirdim, ram değiştirdim, soğutucu değiştirdim sorun olmadı yani her parça değiştirildiğine format gerekmez. Açılmasının neden 15 dk sürdüğünü bilmiyorum maalesef
Dostum mantık olarak düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. PSU ve kasanın driverı var mı bilgisayarı etkileyecek düzeyde :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Dostum mantık olarak düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın. PSU ve kasanın driverı var mı bilgisayarı etkileyecek düzeyde :D
Anakart değiştirdim B450 den B550 ye geçtim driver olarak sorun olmadı. Hele işlemci değiştirince hiç sorun olmamalı normalde

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Anakart değiştirdim B450 den B550 ye geçtim driver olarak sorun olmadı. Hele işlemci değiştirince hiç sorun olmamalı normalde
Hiç mi mavi ekran olmadı? Garip valla ben başka bilgisayardan SSD taktığımda bile mavi ekran almıştım driverlardan dolayı.

Pratzkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Halil İbrahim Ünal
Ekran kartı değiştirdiğimde her gün mavi ekran hatası almamın sonucu olarak bunu söylüyorum. Tabii internette de çok yerde yazıyor. :D Format atarsanız düzelebilir sorun. Veya Windows içinden Sıfırlamayı kullanabilirsiniz.

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Örnek ;
Ekran kartı değiştirdiğimde her gün mavi ekran hatası almamın sonucu olarak bunu söylüyorum. Tabii internette de çok yerde yazıyor. :D Format atarsanız düzelebilir sorun. Veya Windows içinden Sıfırlamayı kullanabilirsiniz.

winner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Arslan

Hayır yapmadım

BIOS sıfırlayın. Bilgisayara format atın ardından. Parça değişiminde format şart diye biliyorum.
BIOS sıfırlarsam versiyon 1 düşecek şu an takılı işlemcim versiyon 3.30 istiyor çalışmaz diye düşünüyorum

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
Hayır yapmadım

BIOS sıfırlarsam versiyon 1 düşecek şu an takılı işlemcim versiyon 3.30 istiyor çalışmaz diye düşünüyorum
Chipset güncellemesi yapman önemli bir güncelle bakalım düzelecek mi.

Top Bottom