Neler Yeni

Yardım yeni klavye aldım pc kapatıp açınca çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Veysel Beycur

Rampage KB-R28 BLADE PLUS red switch alalı 2 gün oldu her şey çaşılıyor harhangi bir sorunu yok ama bilgisayarı kapatıp açınca klavye ışıkları yanıyor fakat tuşların hiç biri görev görmüyor kabloyu çıkartıp takınca düzeliyor her şey​

Lordfrog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer çelik

Rampage KB-R28 BLADE PLUS red switch alalı 2 gün oldu her şey çaşılıyor harhangi bir sorunu yok ama bilgisayarı kapatıp açınca klavye ışıkları yanıyor fakat tuşların hiç biri görev görmüyor kabloyu çıkartıp takınca düzeliyor her şey​

Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede mouse bu tarz bi sorun yapıyo ama bende bilgisayar açıkken mouse değişince çalışmıyor pc yi kapatıp açmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Veysel Beycur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede mouse bu tarz bi sorun yapıyo ama bende bilgisayar açıkken mouse değişince çalışmıyor pc yi kapatıp açmam gerekiyor
bende ki sorun yazdığım gibi oluyor. hafta içi çalılştığım için iade veya değişişm için vaktim yok bir çözüm arıyorum.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu

usb 2.0 soketine tak bakalım bir sorun olacak mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,992
Üyeler
166,468
Son üye
lnxtr
Top Bottom