Neler Yeni

yeni monitör ışık sorunu

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
arkadaşlar yeni IPS panel monitör aldım 165 hz 0.5 ms fakat oyunda hareket ettiğimde herhangi bir oyuncunun yanında beyaz hayalet gibi bir şey beliriyor sabit dururken gayet net hareket ettiğimde beyaz ve hafiften bulanık oluyor sorun nedir sizce ayarları mı kurcalamam gerekiyor bu arada monitör ACER KG242YP

Ariseks

80+ Gold
Ghos
arkadaşlar yeni IPS panel monitör aldım 165 hz 0.5 ms fakat oyunda hareket ettiğimde herhangi bir oyuncunun yanında beyaz hayalet gibi bir şey beliriyor sabit dururken gayet net hareket ettiğimde beyaz ve hafiften bulanık oluyor sorun nedir sizce ayarları mı kurcalamam gerekiyor bu arada monitör ACER KG242YP
Ghosting galiba

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Monitörün ghosting yapıyor

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
ghosting

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Geçmiş olsun "ghosting".
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç TL ye aldın ?

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20210312_142912.jpg

En üstteki tepki hızı gösterimi normalden ekstreme çekince oluyor bu normal mi

Geçmiş olsun "ghosting".

Kaç TL ye aldın ?
1399

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O

Orda ki ayarları biraz daha kurcala bakalım belki oradandır
Eminim hepsini denedim en üstteki tepkime hızı gösterimi normalden ekstreme çekince oluyor bahsettiğim şey sanırım 0.5 ms oluyor ekstrem olunca o da ghosting yaratıyor diye tahmin ediyorum

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Benimde biraz ghosting sorunum var bunu en iyi Ufo testinde anlarız :) https://www.testufo.com/ghosting
-Şimdi monitörün özellikleriyle bunu minimuma indirebiliriz.Ufo testi sırasında monitörünün ayarlarını tek tek denemen gerekiyor örneğin bende özellikle tepki süresini normalde hızlıya çektiğimde ghosting azalmıştı.Aynı şekil sıcak/soğuk renklerlede ilgili olabiliyor.En az ghosting veren ayarını yapman gerekiyor renk ayarı olsun tepki süresi olsun kısacası biraz kurcalacaksın :)

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Benimde biraz ghosting sorunum var bunu en iyi Ufo testinde anlarız :) https://www.testufo.com/ghosting
-Şimdi monitörün özellikleriyle bunu minimuma indirebiliriz.Ufo testi sırasında monitörünün ayarlarını tek tek denemen gerekiyor örneğin bende özellikle tepki süresini normalde hızlıya çektiğimde ghosting azalmıştı.Aynı şekil sıcak/soğuk renklerlede ilgili olabiliyor.En az ghosting veren ayarını yapman gerekiyor renk ayarı olsun tepki süresi olsun kısacası biraz kurcalacaksın :)
firmaya yazdım ayarı kapatın o zaman diye cevap verdi 0.5 ms kullanma 2 ms kullan demek istiyor :D

Top Bottom