Neler Yeni

Yeni Nazar Savunma Sistemi

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Savaş başlatmak eskisi kadar kolay değil.Kendi güvenliğimizi önemsememizi doğru buluyorum ve takdir de ediyorum işin espirisiydi zaten. Ama elimizde silahlar olup ekmek bulamazsak ilerde napalıma artık silahları kemiririz
Hocam açıkçası bende böyle düşünüyordum.Ta kia Afganistan'ın Başkenti düşene kadar.Yıl olmuş 2021 ülkelerin yönetimi böyle savaşla,silahla değişiyor.Çok garip.
A-bi ben birine savaş açabilir diye şey ettim kb :uzgunpeepo:
Hocam StalinGrad'ın adını değiştirmiş sizden sonra gelen başkan.
Bende 1 gün boyunca sizin adınızın verildiği şehri aradım durdum.Çok öfkeliyim ona karşı.
Bundan sebep size savaş açıyoruz(!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Prof konuştu. Bütün askeri personel kadrosunu biliyo tabi. O bilmeyecek de kim bilecek?
Dostum TSK şuan iktidardan korkan pozisyonda liderleri hatta iktidara bağlı denilebilir bu ara boş yapmanın anlamı yok

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Elimizde silah olmasa ekmek kemirebileceğin bir vatanın olacağından şüpheliyim.
Milliyetçi duyarına gerek yok.Üstelik ben burda boşuna yapıyoruz diye bir şey demedim? Savaşlar sadece silahla değil ekonomiyle de alakalı yarın birgün savaş bile daha çıkmadan karnını doyurmaktan aciz kalırsan o silahların üstüne oturup ağlayabilirsin istersen sana kalmış

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Hocam açıkçası bende böyle düşünüyordum.Ta kia Afganistan'ın Başkenti düşene kadar.Yıl olmuş 2021 ülkelerin yönetimi böyle savaşla,silahla değişiyor.Çok garip.

Bende 1 gün boyunca sizin adınızın verildiği şehri aradım durdum.Çok öfkeliyim ona karşı.
Sinirlenmeye gerek yok kardeşim TunceliGrad var xd

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

Afganistan kendini kukla haline getirmesi ne ekonomi ne silahla alakalıydı .Elin amerikalısını durduk yere ülkene alıp ayrdım etmeye çalışırsan böyle olması normal.Tekrar diyorum silahalr önemsiz demedim ekonomiyi unutuyoruz dedim mizahi bir şekilde. Halk olarak para sıkıntısı çektiğimiz zamanlar geldiğinde adamlar bizi silahlarımızı bile kullanamadan diz çöktürdüğünde o silahalrı paşa paşa teslim etmeyeceğiz sanki yemek-su için.Gerçekçi olun 16. yüzyılda yaşamıyoruz çoğu kişi çiftçi değil savaş çıksa ilk ekonomi batar 2. dünya savaşından sonra almanyaya bakmanızı öneririm

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Prof konuştu. Bütün askeri personel kadrosunu biliyo tabi. O bilmeyecek de kim bilecek?
Ergenekondan içeri atılan komutanlar ve sınır krizi konsuunda hiçbirşey yapmayan komutanlara bakınca prof olmaya gerek yok ama senin konuşma tarzına bakılırsa her konuda en bilgili sensin böyle devam mükemmel

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Ergenekondan içeri atılan komutanlar ve sınır krizi konsuunda hiçbirşey yapmayan komutanlara bakınca prof olmaya gerek yok ama senin konuşma tarzına bakılırsa her konuda en bilgili sensin böyle devam mükemmel
Kankam boşuna tartışmaya çalışma anlamıyor hiç bir türlü ambargo zamanında ihalari yemeye başlar

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Afganistan kendini kukla haline getirmesi ne ekonomi ne silahla alakalıydı .Elin amerikalısını durduk yere ülkene alıp ayrdım etmeye çalışırsan böyle olması normal.Tekrar diyorum silahalr önemsiz demedim ekonomiyi unutuyoruz dedim mizahi bir şekilde. Halk olarak para sıkıntısı çektiğimiz zamanlar geldiğinde adamlar bizi silahlarımızı bile kullanamadan diz çöktürdüğünde o silahalrı paşa paşa teslim etmeyeceğiz sanki yemek-su için.Gerçekçi olun 16. yüzyılda yaşamıyoruz çoğu kişi çiftçi değil savaş çıksa ilk ekonomi batar 2. dünya savaşından sonra almanyaya bakmanızı öneririm
Hocam haklısınız.Ekonomi ve alım gücümüz gerçekten kötü.
O da ne biri kapıyı tıklatıyor.
1629163742254.png

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Ekonomiyi birşeyler uretirsen duzeltirsin. Ureten ulkelerin ekonomisi iyi olur.
Orası ayrı zaten benim demeye çalıştığım şey halkın refahını ekonomiyi iyi duruma getirmeden sadece silah sanayisine abanırsak hiç faydası olmayacak

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,701
Üyeler
168,482
Son üye