Neler Yeni

Yenı Nesıl Cakma Rapperlar Botmu Basıyor?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Dostlar selam sureklı su her kelımesı aynı olan kıtlenın bot bastıgı ıddıalar dahada yayılıyo batu elmusto ozellıkle ebonun barındırdıgı herkes kı bence sasmamak lazım ama sunu sorayım spotıfyda bot basıldıgında herhangı bır sorun teskıl etmıyormu ornegın para kazanamama veya hesabın kıtlenmesı yoksa her onune gelen bassın botu gecsın bır ara lvbelın asırı derece bot bastıgı soylenmıstı keza bence dogru ısın aslı astarı nedır ? :D

liluzivert

80+ Bronze
her yerde patlıyor her yerde calıyor sarkıları

konserler full cekiyor konserdekiler bot mu

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sahsen bu dınlenmeler normal degıl lvbelın ılk 6 mılyonu gordugu zaman ozellıkle

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre

Arabasevdalısı

80+ Bronze
hocam herhangı bır sorun teskıl etmıyormu bunlara
Yoo spotify bilerek yaptırıyor , bu botları premium hesaplarla kastırıyorlar ya premium hesapların parasını da cc ile kart patlatanlar ödüyor, kara parayı da btc şeklinde cc ciye verip komisyonla yurtdışındaki cc ciyi btc ile + rappera komisyon + ün mafya bu sayede para aklıyor ülkedeki zorla aldıkları ihalelerin temiz parasını oluşturuyor az da olsa , spotifyda premiumdan parasını aldığı için etliye sütlüye dokunmuyor win win durumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam herhangı bır sorun teskıl etmıyormu bunlara
Spotide bir şarkıyı 40 sn dinlemen yeter dinlendi sayılması için hesapta çalıyorlar spoti

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Yoo spotify bilerek yaptırıyor , bu botları premium hesaplarla kastırıyorlar ya premium hesapların parasını da cc ile kart patlatanlar ödüyor, kara parayı da btc şeklinde cc ciye verip komisyonla yurtdışındaki cc ciyi btc ile + rappera komisyon + ün mafya para aklıyor , spotifyda premiumdan parasını aldığı için etliye sütlüye dokunmuyor win win durumu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spotide bir şarkıyı 40 sn dinlemen yeter dinlendi sayılması için
anladım normal smm panel botları dıye dusunuyordum ben keza onlar buyuk ıhtımalle premıum olmadıgı ıcın sorun cıkartıyor tesekkurler bılgı ıcın

Arabasevdalısı

80+ Bronze
anladım normal smm panel botları dıye dusunuyordum ben keza onlar buyuk ıhtımalle premıum olmadıgı ıcın sorun cıkartıyor tesekkurler bılgı ıcın
Evet , premium olmayandan şarkıcılarda para kazanmıyor adam akıllı zaten daha kapsamlı , bazen bu işi 100 lerce telefon dolu bir odada mining gibi bile yapıyorlar 30-40 dolarlık eski samsung telefonlarla tabi o devir kapandı , ama eskiden öyle yapılıyordu şimdi spotifyda botların önünü açtı son 1-2 senede

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
Dostlar selam sureklı su her kelımesı aynı olan kıtlenın bot bastıgı ıddıalar dahada yayılıyo batu elmusto ozellıkle ebonun barındırdıgı herkes kı bence sasmamak lazım ama sunu sorayım spotıfyda bot basıldıgında herhangı bır sorun teskıl etmıyormu ornegın para kazanamama veya hesabın kıtlenmesı yoksa her onune gelen bassın botu gecsın bır ara lvbelın asırı derece bot bastıgı soylenmıstı keza bence dogru ısın aslı astarı nedır ? :D

Türkçe karakterler gruptan ayrılmış sanırım.

FurkanIIy

80+ Bronze
İşe botla başlıyorlar. Sonradan organik dinlenme oluyor. Çakal bunu itiraf etti.

Top Bottom