evde internet yok telefonla bağlanıyorum ama driver güncel değil nernde güncellemem ferekiyor bu ağı açmam içinWi-fi adaptörün var mı? Veya anakartın Wi-fi özellikli mi?
knkm usp ile teli bağladım şimdi bu ağ gözükmesi için ne indiriecem pekidriverlar yüklü geliyor ama bi telefonla girip driver yüklemeyi dene istersen eğer ki wifi varsa ana kartta yoksa kabloyla bağlanacaksın ki kablo daha iyi verim verir
Urununuzun marka modelini tam olarak yazar misiniz ?
Ha ben yakin cekim olunca laptop zannettim bunu masaustu PC mis kdkdkdkd neyse. Hangi anakarti kullaniyorsun sistemde marka model alabilir miyim?LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.) 2XHDMI+1XDP/AUDIO OUT/FREESYNC PREMIUM/VESA /SIYAH/IPS MONITÖR 67B7GACBTK
bu abi ürün
Anakartın tam modelini yazar mısınız?
Ha ben yakin cekim olunca laptop zannettim bunu masaustu PC mis kdkdkdkd neyse. Hangi anakarti kullaniyorsun sistemde marka model alabilir miyim?
Dostum markasi ve modeli tam ne mesela Asus mu Gigabyte mi ?Intel H610 Anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel H610 Anakart
Intel H610 Anakart
Kardeşim, muhtemelen anakartinda wi-fi desteği yok. Adaptör alman lazım.Intel H610 Anakart
Intel H610 Anakart
Intel H610 Anakart
gıgabyte h610m k modeli ddr4 yazıyorDostum markasi ve modeli tam ne mesela Asus mu Gigabyte mi ?
gıgabyte h610m k modeli ddr4 yazıyor bunda yok mu destek şimdiKardeşim, muhtemelen anakartinda wi-fi desteği yok. Adaptör alman lazım.