Neler Yeni

Yeni̇ Pc Kullaniyorum Yardimci Olur Musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Arkadaşlar yeni pc kullanmaya başladım pek bir şey anlamıyorum karşılaştığım bir sorun var resimdeki gibi oluyor nereye tıklasam o öğeler seçiliyor ve klavye yanlış çalışıyor ve bende her seferinde pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum + klavyede hızlı yazı yazdığımda klavye kapanıp tekrar çalışıyor yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Ekler

• 2022-07-14.png
    2022-07-14.png
    2 MB · Hit: 110

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bir ara bende de öyle sorun olmuştu format atmıştım.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Arkadaşlar yeni pc kullanmaya başladım pek bir şey anlamıyorum karşılaştığım bir sorun var resimdeki gibi oluyor nereye tıklasam o öğeler seçiliyor ve klavye yanlış çalışıyor ve bende her seferinde pc yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum + klavyede hızlı yazı yazdığımda klavye kapanıp tekrar çalışıyor yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Temiz bir format atsan düzelir hocam

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
klavye f klavye olmuş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz bir format atsan düzelir hocam
ben format atamam ki internetim çok kötü repack gta 5 35 gb 50 saatte indirdim ve indirdikten sonra internet 1 hafta boyunca aşşırı kötü oldu

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
CTRL tuşun takılı kalmış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
evet doğru denedim aynı ctrl tuşu basılı kalınca olanlar oluyor ama neden basılı kalıyor yani klavyeyle ilgili bir şey mi?
evet klavyende ctrl tuşu takıldığında bu sefer bastığında fonksiyon tuşlarını kullanmış olursun mesela a tuşuna basarsın ama ctrl takılı kaldığı için ctrl a kombinasyonu olur ve masaüstündeki tüm dosyaları seçer. kısacası evet klavyeyle alakalı bir sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
Klavyeyi sök iyice bir temizle bi ara bendede öyle olmuştu klavyeyi söktüm bir görsen resmen corona bu klavyede çıkmış dersin iyice bir temizleyip taktım düzeldi eğer olmaz ise bir pc yi sıfırlamayı dene dicemde o kadar güzel oyunlar indirmişsin seni çok iyi anlıyorum çünkü bizzat kendim yaşadım bu durumu en son çaren 3 4 gb lik Windows 10 İso dosyası indirip biosdan boot menüye gelip en üstteki bölüme tıklayıp iso dosyasının yüklü olduğu usb yi seçip kaydetip yeniden başlatmak olsun (EN SON ÇARE) sen herşeyi dene genede olmaz dediğin en ufak birşeyden bile kaynaklanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,274
Üyeler
162,660
Son üye
alixyoruk
Top Bottom