Yeni pc toplamalı mıyım

Reaksiyon skoru
0
Dostlar selam yaklaşık 1 yıl önce excalibur laptop almıştım şimdi ise satıp aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum.
şimdiki sistemim (i7 11u, rtx 3050 4gb, 16 gb ram, 500 gb ssd) mi daha iyi yoksa toplamayı düşündüğüm sistem (ryzen 5 5600g, rtx 3050 8gb,16 gb ram, 1 tb ssd) mi daha iyi
tam emin olamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim

bilgisayar toplamak için toplam bütçeniz nedir?

o bütçede 3080li toplarım ben

Evet yani sadece pc için 20000 TL kalıyor
Son zamanlarda teknolojiyi tam takip edemedim hangi ekran kartı hangi işlemciyi darboğaz eder bilemiyorum
AMD olur mu hocam? Bu sistemde PSU'yu FSP,
Ram'i Apacher seçin.
SSD isterseniz 1TB.

AMD olur mu hocam? Bu sistemde PSU'yu FSP,
Ram'i Apacher seçin.
SSD isterseniz 1TB.
Ne yalan söyleyeyim hayalimdeki sistem hocam ama site güvenilir midir ve laptoptan iyi performans gösterir mi?

Ne yalan söyleyeyim hayalimdeki sistem hocam ama site güvenilir midir ve laptoptan iyi performans gösterir mi?
Hocam site konusunda şüphelerinizin olması normal ama güvenilir gerçekten donanım arşivi ile ortak topladıkları sistem bile vardı bu ay içinde. Fakat laptoptan iyi midir? sorusuna bir hayli güldüm. Evet çok daha güçlü ve iyi bir sistem.

tabi ki daha iyi hatta aynı specs olsalar bile notebook ile laptop bir olmaz hele excalibur

Hocam site konusunda şüphelerinizin olması normal ama güvenilir gerçekten donanım arşivi ile ortak topladıkları sistem bile vardı bu ay içinde. Fakat laptoptan iyi midir? sorusuna bir hayli güldüm. Evet çok daha güçlü ve iyi bir sistem.
Çok teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi ki daha iyi hatta aynı specs olsalar bile notebook ile laptop bir olmaz hele excalibur
Sağolun hocam

Geri