Yeni Psu Çalışmaması

baris4116

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar ben xigmatek 500+80w psu aldım ve rx570 msı gaming x aldım.Dün taktım kablolarıda düzgün taktım fakat power düğmesine basınca hiç bir şey olmuyor ne fan dönmesi ne bi ses sanki elektrikler gitmiş pcyi açmaya çalışıyorum aynı o şekil.Saatlerce uğraştım destek aldım şunları yaptım:
Kabloları çıkarıp taktım.
Ekran kartsız çalıştırmayı denedim.
Power reset kablolarını çıkarıp anahtarla dokundurup kısa devre ile çalıştırmayı denedim.
Kabloları düzgünce taktım sıkı taktım çıkarıp taktım olmadı.
Priz kablosunu eski psumdaki prizle denedim.
Fakat prizi takarken tam takmadan sanki elektrik sesi geliyor ama hiç açılmıyor.
Psunun bozum olma ihtimali varmıdır. ?
N11 sitesinden aldım satıcıya sorunca numara verdi ve yardım alın dedi eğer olmazsa bize gönderin yenisini gönderelim dedi.Ne kadar sürede değişim olur ?
Birde stokta 1 tane vardı acaba şansa bozuk mu gelmişti.
Yada benim gözden kaçırdığım bir noktamı var. Teşekkürler.

N11 sitesinden aldım satıcıya sorunca numara verdi ve yardım alın dedi eğer olmazsa bize gönderin yenisini gönderelim dedi.Ne kadar sürede değişim olur ?
PSU'da sıkıntı olma ihtimali az. Ama satıcı size böyle dediyse iade etmeniz mantıklı olur. Yenisi geldikten sonra bir de onunla deneyin.
Bir de kasa içi kablolamanın fotoğrafını atabilir misiniz? Belki atladığınız bir nokta olabilir.

PSU'da sıkıntı olma ihtimali az. Ama satıcı size böyle dediyse iade etmeniz mantıklı olur. Yenisi geldikten sonra bir de onunla deneyin.
Bir de kasa içi kablolamanın fotoğrafını atabilir misiniz? Belki atladığınız bir nokta olabilir.
Video atamıyorum buraya size nerden ulaşabilirim ?

Hocam yanlış anlamayın da insanlık hali oluyor bazen, PSU'nun on-off tuşuna bastınız mı? Bir de PSU'nun çıkışına elektrik gelip gelmediğini kontrol edebilme şansınız varsa bir kontrol edin.

Hocam yanlış anlamayın da insanlık hali oluyor bazen, PSU'nun on-off tuşuna bastınız mı? Bir de PSU'nun çıkışına elektrik gelip gelmediğini kontrol edebilme şansınız varsa bir kontrol edin.
evet açık hocam.Sadece prizde tam takılı değilken çıt sesi geliyo bi
Post automatically merged:

Fotoğraf istiyorum video değil. Veya video olsun diyorsanız Youtube'a atın.
Hocam direk söyliyim başka forumlara facebook gruplarına attım hiç bi yanlış yok dediler.

psu yu kısa devre yaparak çalıştırmayı dener misin ? Onda sorun var mı öğrenmiş olursunuz.
Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız youtube de teknopat recep baltaşın videosu var.

Durum güncellemesi:Eski psu ile ekran kartını taktım gene çalışmadı.

Geri