Ceritoğlu 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 77 Reaksiyon skoru 27 9 Mayıs 2020 #1 arkadaslar yeni ram aldigimda sogutucuyu da güçlendirmem gerekiyor sadece ram i taksam sıkıntısız kullanabilir miyim
arkadaslar yeni ram aldigimda sogutucuyu da güçlendirmem gerekiyor sadece ram i taksam sıkıntısız kullanabilir miyim
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,732 9 Mayıs 2020 #2 İşlemci soğutucusundan mı bahsediyorsun?
Ceritoğlu 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 77 Reaksiyon skoru 27 9 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 White Ravens yazmış: İşlemci soğutucusundan mı bahsediyorsun? Devamı için tıklayın... pc de sadece işlemci soğutucusu var ben gidip bi ram daha alıp bunu pc ye taksam ayriyetten soğutucu takmadan rahatlıkla kullanabilir miyim
White Ravens yazmış: İşlemci soğutucusundan mı bahsediyorsun? Devamı için tıklayın... pc de sadece işlemci soğutucusu var ben gidip bi ram daha alıp bunu pc ye taksam ayriyetten soğutucu takmadan rahatlıkla kullanabilir miyim
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,732 9 Mayıs 2020 #4 Ceritoğlu yazmış: PC de sadece işlemci soğutucusu var ben gidip bi RAM daha alıp bunu PC ye taksam ayriyetten soğutucu takmadan rahatlıkla kullanabilir miyim Devamı için tıklayın... Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı
Ceritoğlu yazmış: PC de sadece işlemci soğutucusu var ben gidip bi RAM daha alıp bunu PC ye taksam ayriyetten soğutucu takmadan rahatlıkla kullanabilir miyim Devamı için tıklayın... Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı
Ceritoğlu 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 77 Reaksiyon skoru 27 9 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 White Ravens yazmış: Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı Devamı için tıklayın... teşekkürler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2020 White Ravens yazmış: Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı Devamı için tıklayın... aynı ram dan bi tane daha alicam
White Ravens yazmış: Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı Devamı için tıklayın... teşekkürler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 9 Mayıs 2020 White Ravens yazmış: Kullanırsın Ama RAM'ler uyumlu olmalı Devamı için tıklayın... aynı ram dan bi tane daha alicam