Yeni RAM taktım görüntü yok

Dandelion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Arkadaşlar yeni RAM taktım ama ekrana hiç görüntü gelmiyor ne yapmak lazım? İkisi aynı RAM.

Ekler

• IMG_20210327_151946.jpg
    IMG_20210327_151946.jpg
    1.6 MB · Hit: 151
Yeni taktığın RAM'i çıkarınca görüntü geliyor mu?

Yeni aldığın Rami tek olarak dene.
Eğer açılırsa Thypoon Burner üzerinden ikisininde sırasıyla çiplerini kontrol edin. Uyumusuzluk olabilir.

İyice oturttuğuna emin misin? Bir diğer ihtimal ise belki çipleri farklı gelmiş olabilir, çipler farklı gelince ne yaşanıyor bilmiyorum gerçi.

Ark
Yeni taktığın RAM'i çıkarınca görüntü geliyor mu?

Yeni aldığın Rami tek olarak dene.
Eğer açılırsa Thypoon Burner üzerinden ikisininde sırasıyla çiplerini kontrol edin. Uyumusuzluk olabilir.
Arkadaşlar ramleri yerlerini değiştirdim ve sıkıca oturttum şuan görüntü geldi çok teşekkür ederim. Galiba az önce tam oturmamıştı.
Bios güncel mi ?
power modelin nedir ?
İyice oturttuğuna emin misin? Bir diğer ihtimal ise belki çipleri farklı gelmiş olabilir, çipler farklı gelince ne yaşanıyor bilmiyorum gerçi.
Post automatically merged:

Ark

Arkadaşlar ramleri yerlerini değiştirdim ve sıkıca oturttum şuan görüntü geldi çok teşekkür ederim. Galiba az önce tam oturmamıştı.
Ram i görüp görmediğini nasıl anlayabilirim?

Ark

Post automatically merged:

Ram i görüp görmediğini nasıl anlayabilirim?
pc yeniden aç . del tuşu spamla. bios ekranı gelecek. Orada ramlar kısmına gel mhrz ayarlarını da yaparsın. görüp görmediğine de bakarsın

Geri