Neler Yeni

YENİ SİPARİŞ ETTİĞİM RTX 4060 VE R5 5600 HAZIR SİSTEM HAKKINDA

oguzbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuz
Dostlar merhaba bugün inc***ap'dan bir hazır sistem sipariş verdim fakat vermeden önce özelliştir yaparak izlediğim videolara göre en uyumlu şekilde bütçeme göre yükseltme yapmaya calıştım ekran görüntüsünü bırakıyorum;
ss.png

Herhangi bir darboğaz tarzı sıkıntılar yaşar mıyım, problem yaratabilecek şeyler olur mu sizlere sormak istedim yorumlarınız benim için çok önemli

Son düzenleme:

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
sıkıntı yaşamazsın psu bıraz sıkıntı galiba da niye pchocası sistemini almadın 4060ti veriyordu bu fıyata bu akşam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,863
İsim
Emre Zengin
Dostlar merhaba bugün inc***ap'dan bir hazır sistem sipariş verdim fakat vermeden önce özelliştir yaparak izlediğim videolara göre en uyumlu şekilde bütçeme göre yükseltme yapmaya calıştım ekran görüntüsünü bırakıyorum;
Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir darboğaz tarzı sıkıntılar yaşar mıyım, problem yaratabilecek şeyler olur mu sizlere sormak istedim yorumlarınız benim için çok önemli 10 yıllık bilgisayar alma hayalim bugün gerçek oldu ve bir problem olsun istemiyorum..
Bir sıkıntı yaşamazsın. Hayırlı olsun. Ortalama bütçeni bilmiyorum ama alabilecek durumdaysan DDR5'li sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.

oguzbeey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir darboğaz tarzı sıkıntılar yaşar mıyım, problem yaratabilecek şeyler olur mu sizlere sormak istedim yorumlarınız benim için çok önemli 10 yıllık bilgisayar alma hayalim bugün gerçek oldu ve bir problem olsun istemiyorum..
Anakart olarak
A520M K V2 yerine
B550M K kullandım,
SSD olarak

Patriot P320 512GB 3000/2200MB/s NVMe M.2 SSD yerine​

WD Blue SN580 500GB 4000/3600MB/s M.2 NVMe GEN4 kullandım​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sıkıntı yaşamazsın. Hayırlı olsun. Ortalama bütçeni bilmiyorum ama alabilecek durumdaysan DDR5'li sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.
inşallah diyelim teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun. Darboğaz olmaz. Güç kaynağı yeterli olur. Bir sorun yok.
İçimi rahatlattınız çok teşekkürler :)

sıkıntı yaşamazsın psu bıraz sıkıntı galiba da niye pchocası sistemini almadın 4060ti veriyordu bu fıyata bu akşam
Monitörle beraber almak istedim bütçem buna yetiyordu :)

Top Bottom