V sync açıkGtx 1660 Super AMD ryzen 5 3600 16 GB ETS 2 her şey full deAlıntıyı görüntüle
Fps'in sabittir büyük ihtimalle 60fps'e. Vsync açıktır yani. İşlemci-ekran kartı derecesi iyi gibi fakat stress testleri yapmanı öneririm yeni aldıysan sistemi. Stres testi önerisi yapabilirim.Gtx 1660 Super AMD ryzen 5 3600 16 GB ETS 2 her şey full deAlıntıyı görüntüle
Dikey senkronizasyonu kapatıp fotoğrafını atar mısın?Gtx 1660 Super AMD ryzen 5 3600 16 GB ETS 2 her şey full deAlıntıyı görüntüle
Fps'in sabittir büyük ihtimalle 60fps'e. Vsync açıktır yani. İşlemci-ekran kartı derecesi iyi gibi fakat stress testleri yapmanı öneririm yeni aldıysan sistemi. Stres testi önerisi yapabilirim.
ets 2 test yapılacak bir oyun değil.
evet 60 hz dikey senkronizasyon ne demekMonitörünüz 60Hz görünüşe göre Dikey senkronizasyon açık hocam.
pc yi bugün aldım oyunlar bi anda inemiceği için ets 2 pubg varets 2 test yapılacak bir oyun değil.
PC yi bugün aldım oyunlar bi anda inemiceği için ets 2 PUBG var
Monitörün yenileme hızı ile ekran kartının kare üretim hızını eşitleyip görüntü bozulmasını engelleyen bir sistem.evet 60 hz dikey senkronizasyon ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC yi bugün aldım oyunlar bi anda inemiceği için ets 2 PUBG var
aynı sistem bende var fortnite de normalde fps drop yememesi lazım destansı ayarlarda fakat fps drop yiyo onun dışında bazı ayarlar destansı bazıları orta kenar yumaşatma da destansıda görüş uzaklığıda destansıda yaparsam 144fps sabit oynuyorum ama destansı ayarlarda 30 fps ye kadr drop yiyo başka bi arkadaşta da 5600xt ekran kartı varmış oda drop yiyiormuş fortnite fps testini pek kale alma kesin performansını göremiyoruz o oyunda ama sıcaklık değerleride iyi bide dikey senkronizasyonu kapatıp da atGtx 1660 Super AMD ryzen 5 3600 16 GB ETS 2 her şey full deAlıntıyı görüntüle