Ekran kartları fanları otomatik olarak devreye girer veya çıkar.Yeni bir sistem aldim Windows kurdum fakat ekran kartının fanlari dönmüyor sebebi nedir şuan ekran kartı driverlarini kuruyorum
Yeni nesil kartlarda belirli bir dereceyi geçmeyince ekran kartı fanı dönmez.Yeni bir sistem aldim Windows kurdum fakat ekran kartının fanlari dönmüyor sebebi nedir şuan ekran kartı driverlarini kuruyorum
Pc boştayken benim ekran kartımın da fanları dönmüyordu çok ısınmadığı için devreye girmiyor sanırım.Oyuna falan girersen döner büyük ihtimalle.Yeni bir sistem aldim Windows kurdum fakat ekran kartının fanlari dönmüyor sebebi nedir şuan ekran kartı driverlarini kuruyorum
Anladım hocam bir an korku geldi valla sıkıntı var diyeYeni nesil kartlarda belirli bir dereceyi geçmeyince ekran kartı fanı dönmez.
Genellikle 50 veya 60 dereceyi geçmeyince dönmez. Bu sayede fanlar boşuna çalışmayıp ömürlüleri daha uzun olur hemde toz tutmaz.
yük altındayken dene o zaman yüksek ihtimalle çalışırYeni bir sistem aldim Windows kurdum fakat ekran kartının fanlari dönmüyor sebebi nedir şuan ekran kartı driverlarini kuruyorum
Bir sıkıntı yok. Hayırlı olsun.Anladım hocam bir an korku geldi valla sıkıntı var diye
Şu ekranın solunda fps falan gösteren uygulama bu afterburner miBir sıkıntı yok. Hayırlı olsun.
Driverlarınızı düzgünce kurduktan sonra MSİ Afterburner veya başka program aracılığıyla oyunlarda test edebilirsiniz. Belirli bir dereceden sonra çalışacaktır.
MSI AfterBurner uygulamasını indirin oradan fan ayarlarını kendiniz ayarlıyabiliyorsunuz.Yeni bir sistem aldim Windows kurdum fakat ekran kartının fanlari dönmüyor sebebi nedir şuan ekran kartı driverlarini kuruyorum