Neler Yeni

Yeni sistem aldım yardım?

KlausM

80+ Silver
Az önce bu sitemi satın aldım.

Kart limitim yetmediği için özelleştirme yapamadım bu sebepten rami,işlemci soğutucusunu, ve kasayı değiştiremedim.

Kasanın psu gücü 600w sistemtem çok güçlü acaba psu yeterli olurmu belli bir süre şuan ne yapacağım bilmiyorum.

Dean.308

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Buğra

Kart limitim yetmediği için özelleştirme yapamadım bu sebepten rami,işlemci soğutucusunu, ve kasayı değiştiremedim.

Kasanın psu gücü 600w sistemtem çok güçlü acaba psu yeterli olurmu belli bir süre şuan ne yapacağım bilmiyorum.
4080 gibi bir karta 600w yakışmamış pek.

Hocam en az 700 wat ortalama 800-850 wat kurtarır bu sistemi benim bildiğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abicim kart limiti yetmedi diyorum bende biliyorum yüksek psu takmayı şimdilik idare eder mi beni onu soruyorum.
İdare eder mi? orasını bilmiyorum reis ben , hayırlı olsun bu arada

psu değiştirene kadar çok fazla yükte kulanmanı önermem şöyle kafadan bi hesaplayınca 500 watt yiyor gibi yük altında onun dışında dediğim gibi çok yüklenecek şeyler yapmazsan yeni psu alana kadar idare eder

Dean.308

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Buğra
Abicim kart limiti yetmedi diyorum bende biliyorum yüksek psu takmayı şimdilik idare eder mi beni onu soruyorum.
Neden böyle gereksiz atar yaptın anlamadım. Adamlar hazır sisteme 600w koymuş zaten başlangıç olarak yeteceği için ben çok yükte sorun çıkarır anlamında demiştim. Kaliteli marka ise şimdilik idare edecektir.

Top Bottom