Alıntıyı görüntüle
dostlar 7500f islemci var, ekran ksrtı olarak idarelik birsey taktım. kablolamayi yaptim calistiriyorum ama kirmizi yaniyor cpu kismi nedendir
işletim sistemi yüklü mü ssd ye dicem de cpu ışığı yakıyor saçma olur buNe gibi hocam, islemciyi oklar esit gelecek sekilde tsktım. fanı tsktim guc kablolarini taktim
Alıntıyı görüntüle
Hocam rami çıkardım taktim sistem biosa geldi ama kasa fanları calismiyor, onlari yanlis mi baglsdim acaba ne yapabilirimişletim sistemi yüklü mü ssd ye dicem de cpu ışığı yakıyor saçma olur bu
büyük ihtimalle yanlış bağlantı yapmışsındır sıfır ürünseHocam rami çıkardım taktim sistem biosa geldi ama kasa fanları calismiyor, onlari yanlis mi baglsdim acaba ne yapabilirim
youtubeye pc fan nasıl montaj edilir takılır yazarsan çıkar ordan hoşuna gideni izleBağlanti için bir video varmı hocam argb falan degil sabit rainbow kasa
hocam ekran kartı ne almayı düşünüyorsunuzAlıntıyı görüntüle
dostlar 7500f islemci var, ekran ksrtı olarak idarelik birsey taktım. kablolamayi yaptim calistiriyorum ama kirmizi yaniyor cpu kismi nedendir
f serisi işlemci dostum anakarttan nasıl görüntü alacakkral ekran kartını cıkartırsan calısır
ciddiyim
Hocam rx6800 var aklimdahocam ekran kartı ne almayı düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
f serisi işlemci dostum anakarttan nasıl görüntü alacak