Neler Yeni

yeni sistem çıktı alınır mı ? sistem hakkında ki düşünceleriniz

En İyi Cevap
7
Konusu açıldı ama tekrar yazayım yorumlarımı.

Sistem gayet güzel 3500x yerine 10400F olsa çok daha güzel olurdu ama onu açıklamış indirim konularını vs. SSD hakkında bilgim yok. SSD ve ramler değiştirilirse bence 10 numara sistem olmuş. 10400F'li sistemin fiyatı:

Alıntıyı görüntüle
İntel iyiki de olmamış çünkü B serisi anakart gelecek nesli desteklemeyecek. @Abdullah Hacıgül AMD yaparak iyi yapmış bence B450 anakarta bütün ryzen işlemcileri takabiliyorsun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel sistem alınır, keşke hep düşük - orta seviye sistemler görmesek de şöyle bi 3000 serisi sistem de gelse. Herkes orta - düşük seviye sistem beklemiyor sonuçta. 3070'li bir sistem gelse 15K'ya felan fena mı olur. Hep düşük bütçe, hep düşük bütçe, olmuyor yani.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İntel iyiki de olmamış çünkü B serisi anakart gelecek nesli desteklemeyecek. @Abdullah Hacıgül AMD yaparak iyi yapmış bence B450 anakarta bütün ryzen işlemcileri takabiliyorsun.
Evet ama AMD 6. nesilde soket değiştirirse yine aynı mantığa geliyor. Çok mühim bir şey değil bence.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
@Abdullah Hacıgül bu sistemi yapmışsın kral. Eline ve emeğine sağlık, sistem alınır. Bu dönemde en kötü 1660S'in fiyatı bile 4K civarıyken hele, gönül isterdi ki 3500X yerine 10400F gibi bir işlemci koyulsun.

En İyi Cevap
7
Evet ama AMD 6. nesilde soket değiştirirse yine aynı mantığa geliyor. Çok mühim bir şey değil bence.
Hayır gelmez. Zaten 6. nesilde değiştirecek soket. Ama İntel tarafında 5. nesile kadar takabiliyor iken İntel'de sadece 1 nesil desteklenmesi yüzünden AMD daha mantıklı hem ayrıca OC de var bu yüzden şuanlık ryzen adamdır ;). Ama İntel'in ryzen gibi OC'ye izin vermesini uzun ömürlü soket sunmasını çok istiyoruz. (Fanboy değilim.)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Burası Türkiyeo.O2.
Sen de haklısın da. Düşük bütçe sistemler devam etsin, etmesin diyen yok zaten ben kendim için demiyorum. Açık var bu tarafta. 1 sistem yerine 2 sistem hatta 3 sistem toplansın. Düşük - orta - üst seviye diye. Yani benim ihtiyacım yok ama eminin olan vardır.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Alınır tabii ki dostum.

En İyi Cevap
7
Sen de haklısın da. Düşük bütçe sistemler devam etsin, etmesin diyen yok zaten ben kendim için demiyorum. Açık var bu tarafta. 1 sistem yerine 2 sistem hatta 3 sistem toplansın. Düşük - orta - üst seviye diye. Yani benim ihtiyacım yok ama eminin olan vardır.
Olan var ama az ve zaten olay şu düşük bütçeli pc toplamak zor yüksek bütçeli kolay olduğu için yüksek bütçeli toplanmıyor.
Kısaca şöyle:
Düşük bütçeli pc toplamak isteyen kişi: Her yere bakmam lazım en uygun fiyatlısını nasıl bulabilirim falan diye kara kara düşünüyor.
Yüksek bütçeli pc toplamak isteyen kişi: Abi bana ordan en iyi pc'yi ver 😅.
Neyse şaka bir yana yüksek bütçeli pc toplamak daha kolay olduğu için toplanmıyor pek fazla.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Olan var ama az ve zaten olay şu düşük bütçeli pc toplamak zor yüksek bütçeli kolay olduğu için yüksek bütçeli toplanmıyor.
Kısaca şöyle:
Düşük bütçeli pc toplamak isteyen kişi: Her yere bakmam lazım en uygun fiyatlısını nasıl bulabilirim falan diye kara kara düşünüyor.
Yüksek bütçeli pc toplamak isteyen kişi: Abi bana ordan en iyi pc'yi ver 😅.
Neyse şaka bir yana yüksek bütçeli pc toplamak daha kolay olduğu için toplanmıyor pek fazla.
Çok yanlış düşünüyorsun. Burası Türkiye üst seviye sistemi de ucuza almamız için sistem toplansın diyorum. Sen istemezmisin 3070'li sistem 15K olsun, içindeki parçalar kaliteli olsun? Şu an 3070'i TR' de 14K'ya satıyorlar. Herkes para babası değil ki.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can

yanına da kulaklık almayı planlıyorum sizce almalı mıyım yoksa stokların gelmesini mi bekleyeyim
alınır.
ssd kingston a2000 yapılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,468
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom