32 yeterŞuan en yüksek ram tüketen oyun hangisi ve ne kadar tüketiyor arkadaşlar ? Bilgisayarda iş yapmıyorum sadece oyun amaçlı alacam.
Hocam bazıları 2-3 sene sonra 32 sıkıntı çıkartır dedi o yüzden kafam karıştı32 yeter
Hocam 32 yeter oyun için de önceki konularda da size cevabı veriliyor aslında. Neden sürekli ayrı konu açıyorsunuz ?Hocam bazıları 2-3 sene sonra 32 sıkıntı çıkartır dedi o yüzden kafam karıştı
Hocam o konulara gelen yorumlara dikkat ettiyseniz bir kısım 32 yeter diyor diğer yarısı 2-3 seneye yetmez 64 alman lazım diyor. Nasıl karar verebilirim bu durumda ? Araştırınca da bir sonuca ulaşamıyorum. az para vermicem yani emin olmak istiyorumHocam 32 yeter oyun için de önceki konularda da size cevabı veriliyor aslında. Neden sürekli ayrı konu açıyorsunuz ?
Haksız değilsiniz de sürekli konu açmaya gerek yok bence bunun için. Post altında tartışabilirsiniz. 32 de yeterli bu arada kim demiş 64 alman lazım diye? Paylaşabilir misiniz?Hocam o konulara gelen yorumlara dikkat ettiyseniz bir kısım 32 yeter diyor diğer yarısı 2-3 seneye yetmez 64 alman lazım diyor. Nasıl karar verebilirim bu durumda ? Araştırınca da bir sonuca ulaşamıyorum. az para vermicem yani emin olmak istiyorum
32 şuanlık yeterli hocamHocam bazıları 2-3 sene sonra 32 sıkıntı çıkartır dedi o yüzden kafam karıştı
Siz de haklısınız dikkat edeceğim bundan sonra. Bakın şu konudaki ilk sayfa komple 64 ram önermiş. Bunun gibi birçok post atabilirim size. İnsanların net bir cevabı olsa zaten bu defteri kapatacam ama sürekli farklı cevaplar geliyor.Haksız değilsiniz de sürekli konu açmaya gerek yok bence bunun için. Post altında tartışabilirsiniz. 32 de yeterli bu arada kim demiş 64 alman lazım diye? Paylaşabilir misiniz?
Buradaki arkadaşın söylediği biraz sallamasyon gerçekten. Sadece 64 yazan da ne için yazdığını bile bilmiyor.Siz de haklısınız dikkat edeceğim bundan sonra. Bakın şu konudaki ilk sayfa komple 64 ram önermiş. Bunun gibi birçok post atabilirim size. İnsanların net bir cevabı olsa zaten bu defteri kapatacam ama sürekli farklı cevaplar geliyor.
YARDIM LÜTFEN !! 32 GB RAM vs 64 GB RAM
Kasam full beyaz. Tek eksik ram kaldı. En az 5 yıl götürmesi gerekiyor beni. XPG olan ram hem beyaz hem de 64 gb. Fakat Anakartımın QVL listesinde yok. G-skill olan hem 32 gb hem de siyah. Fakat anakartımın QVL listesinde var...forum.donanimarsivi.com
32 GB RAM SENİ 5 YIL RAHAT RAHAT GÖTÜRÜRŞuan en yüksek ram tüketen oyun hangisi ve ne kadar tüketiyor arkadaşlar ? Bilgisayarda iş yapmıyorum sadece oyun amaçlı alacam.