Neler Yeni

Yardım yeni sistem dizerken 32 gb ram yeter mi 64 şart mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

herzog

80+
Şuan en yüksek ram tüketen oyun hangisi ve ne kadar tüketiyor arkadaşlar ? Bilgisayarda iş yapmıyorum sadece oyun amaçlı alacam.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Hocam bazıları 2-3 sene sonra 32 sıkıntı çıkartır dedi o yüzden kafam karıştı
Hocam 32 yeter oyun için de önceki konularda da size cevabı veriliyor aslında. Neden sürekli ayrı konu açıyorsunuz ?

herzog

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 32 yeter oyun için de önceki konularda da size cevabı veriliyor aslında. Neden sürekli ayrı konu açıyorsunuz ?
Hocam o konulara gelen yorumlara dikkat ettiyseniz bir kısım 32 yeter diyor diğer yarısı 2-3 seneye yetmez 64 alman lazım diyor. Nasıl karar verebilirim bu durumda ? Araştırınca da bir sonuca ulaşamıyorum. az para vermicem yani emin olmak istiyorum

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Hocam o konulara gelen yorumlara dikkat ettiyseniz bir kısım 32 yeter diyor diğer yarısı 2-3 seneye yetmez 64 alman lazım diyor. Nasıl karar verebilirim bu durumda ? Araştırınca da bir sonuca ulaşamıyorum. az para vermicem yani emin olmak istiyorum
Haksız değilsiniz de sürekli konu açmaya gerek yok bence bunun için. Post altında tartışabilirsiniz. 32 de yeterli bu arada kim demiş 64 alman lazım diye? Paylaşabilir misiniz?

herzog

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haksız değilsiniz de sürekli konu açmaya gerek yok bence bunun için. Post altında tartışabilirsiniz. 32 de yeterli bu arada kim demiş 64 alman lazım diye? Paylaşabilir misiniz?
Siz de haklısınız dikkat edeceğim bundan sonra. Bakın şu konudaki ilk sayfa komple 64 ram önermiş. Bunun gibi birçok post atabilirim size. İnsanların net bir cevabı olsa zaten bu defteri kapatacam ama sürekli farklı cevaplar geliyor.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Baran Kut
Siz de haklısınız dikkat edeceğim bundan sonra. Bakın şu konudaki ilk sayfa komple 64 ram önermiş. Bunun gibi birçok post atabilirim size. İnsanların net bir cevabı olsa zaten bu defteri kapatacam ama sürekli farklı cevaplar geliyor.

Buradaki arkadaşın söylediği biraz sallamasyon gerçekten. Sadece 64 yazan da ne için yazdığını bile bilmiyor.

32 al geç sen.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom