Neler Yeni

Yeni sistem ne zaman çıkar?

yigitreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Yüksek
DA V6 sistemini çok istemiştim fakat hızlı davranamadım fırsat kaçtı. 8799tl idi kaçırdığım için 2. el parçalara yönelirken letgoda V6 yı alanların ilan koyduklarını gördüm 11 12 bin civarı fiyat koymuşlar bu fırsatçılıktır. Yeni sistem ne zaman gelir veya gelmezde bile kampanyalı sistem nereden bulabilirim?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
DA V6 sistemini çok istemiştim fakat hızlı davranamadım fırsat kaçtı. 8799tl idi kaçırdığım için 2. el parçalara yönelirken letgoda V6 yı alanların ilan koyduklarını gördüm 11 12 bin civarı fiyat koymuşlar bu fırsatçılıktır. Yeni sistem ne zaman gelir veya gelmezde bile kampanyalı sistem nereden bulabilirim?
Yo fırsatçılık değil kaçırmasaydın

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Basbaya fırsatçılıktır. Adamlar alıp satın diye değil ihtiyacı olan ve maddi durumu normalde o sistemlere yetmeyecek kişiler alsın kullansın diye yapıyor. Siz oturduğunuz yerde hiç emek vermeden 2 3k arası para kazanasınız diye değil. İşte bu yüzden yapılan iş, amaçtan sapıp fırsattan istifade etmektir. Yani fırsatçılık.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Basbaya fırsatçılıktır. Adamlar alıp satın diye değil ihtiyacı olan ve maddi durumu normalde o sistemlere yetmeyecek kişiler alsın kullansın diye yapıyor. Siz oturduğunuz yerde hiç emek vermeden 2 3k arası para kazanasınız diye değil. İşte bu yüzden yapılan iş, amaçtan sapıp fırsattan istifade etmektir. Yani fırsatçılık.
İsteyen alır isteyen kullanır isteyen satar bu seni hiç ve hiç gram alakadar etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsteyen alır isteyen kullanır isteyen satar bu seni hiç ve hiç gram alakadar etmez.
Yani Sanane bundan
(sistemi almadım bu arada)

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Satana dibine kadar fırsatçı ve iyiliği suistimalci derim. Bu seni hiç ve hiç gram alakadar etmez
YA HOCAM... . SEN NE DERSEN DE KENDİNİZ ALAMAYIP MİLLETE SATAŞAN KİŞİLERSİNİZ ALAMADINIZ DİYE AĞLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. SANKİ SEN DEDİN DİYE BİR DAHA OLMAYACAK.

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Yani Sanane bundan
(sistemi almadım bu arada)
Azıcık zeka kırıntısı ile akledebilirsin bana ne olduğunu. Benim gibi ihtiyacı olan adam için yapılan kampanyayı bi açgözlü amacından saptırıp hakkımı elimden aldığı için olabilir mi? Admalar açık açık al satçılık yapmayın, sistemler ihtiyacı olanlar için hazırlanıyor diyor. Ama fırsatçı güruhun umrunda değil. Bir de sana ne diyorlar pişkin pişkin

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Azıcık zeka kırıntısı ile akledebilirsin bana ne olduğunu. Benim gibi ihtiyacı olan adam için yapılan kampanyayı bi açgözlü amacından saptırıp hakkımı elimden aldığı için olabilir mi? Admalar açık açık al satçılık yapmayın, sistemler ihtiyacı olanlar için hazırlanıyor diyor. Ama fırsatçı güruhun umrunda değil. Bir de sana ne diyorlar pişkin pişkin
HAK DİYOR JSOSKWKSJKWHSJAJAIKSLSKDKAKSLDJLALSJDKQLSKJDKDLALAKSJDLWLWKKD

yigitreal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Yüksek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tamam kâr koyarsın tamam 9.500 - 10000 arasına satılır en azından 1k kâr yapılır ama gidip te 2.500 - 3000 kâr yapmak fırsatçılıktır. Hem de kampayayı al sat yapmak için kullanmasından bahsetmiyorum bile.

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
YA HOCAM... . SEN NE DERSEN DE KENDİNİZ ALAMAYIP MİLLETE SATAŞAN KİŞİLERSİNİZ ALAMADINIZ DİYE AĞLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. SANKİ SEN DEDİN DİYE BİR DAHA OLMAYACAK.
Ağlayan sensin dostum. Ben bir gerçeği dile getirdim sadece. Başlık sahibi arkadaş da öyle yapmış. Biz vuruyoruz senden ses geliyor sonra ağlayan biz oluyoruz. Baksana işine istediğime istediğimi derim

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Abdullah abinin öyle bir şey dediğini hiç duymadım dediği şey al satçıların sistem böyle şöyle olsun ucuz olsun demesini istemiyor yoksa kendisi demiyor ki alsatçılar almasın bunun önüne geçilemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tamam kâr koyarsın tamam 9.500 - 10000 arasına satılır en azından 1k kâr yapılır ama gidip te 2.500 - 3000 kâr yapmak fırsatçılıktır. Hem de kampayayı al sat yapmak için kullanmasından bahsetmiyorum bile.
Hocam ondan almıcaksınız o zaman zaten o sistem 11.5k bile etmez

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Evet hak. Bak caps ile yazayım belki beynin basar. HAK. H-A-K. Kampanyayı yapan adam kendisi söyluyor kampanyanın amacını. Hakkı kampanyayı yapan belirler ve kampanya sahibi ihtiyacı olanın hakkı diyor. Çaktın?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,005
İsim
kilan embappe
Bak knk öğretiyim bu "Al-Sat" tekrarla

Al - Sat

Bak öğrendin işte...

Top Bottom