Neler Yeni

Yeni sistem ne zaman çıkar?

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ağlayan sensin dostum. Ben bir gerçeği dile getirdim sadece. Başlık sahibi arkadaş da öyle yapmış. Biz vuruyoruz senden ses geliyor sonra ağlayan biz oluyoruz. Baksana işine istediğime istediğimi derim
Ne dersen de umrumda değil. Ağlayan ben mişim birde çıldırcam Jsjsjskakwkjsaojd. Neyse sen bu kafayla 1 yıl daha alamazsın sistem

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Abdullah abinin öyle bir şey dediğini hiç duymadım dediği şey al satçıların sistem böyle şöyle olsun ucuz olsun demesini istemiyor yoksa kendisi demiyor ki alsatçılar almasın bunun önüne geçilemez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ondan almıcaksınız o zaman zaten o sistem 11.5k bile etmez
Git kendine sor dostum. Abi al satçılar para kazansın da ihtiyacı olanı soysun diye mi sistem topluyorsun de. Uzatma mevzuyu daha fazla.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Evet hak. Bak caps ile yazayım belki beynin basar. HAK. H-A-K. Kampanyayı yapan adam kendisi söyluyor kampanyanın amacını. Hakkı kampanyayı yapan belirler ve kampanya sahibi ihtiyacı olanın hakkı diyor. Çaktın?
Yazmayın adama kafa basmıyor adamda

Git kendine sor dostum. Abi al satçılar para kazansın da ihtiyacı olanı soysun diye mi sistem topluyorsun de. Uzatma mevzuyu daha fazla.
Kemik kitle için topluyor ama isteyen alır kendisi de demiyor AL SATÇILAR ALMAYIN BUNU SAKIN ALMAYIN BUNUN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Ne dersen de umrumda değil. Ağlayan ben mişim birde çıldırcam Jsjsjskakwkjsaojd. Neyse sen bu kafayla 1 yıl daha alamazsın sistem
Iq yerleri öpüyor. Aloooo aldım ben zaten. Benim durumumdakiler için konuşuyorum

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
Iq yerleri öpüyor. Aloooo aldım ben zaten. Benim durumumdakiler için konuşuyorum
Neyse son kez konuşucam daha yazmam inşallah anlarsın dostum.
ALAN ALIR SANANE
İSTEYEN SATAR SANANE

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Bak knk öğretiyim bu "Al-Sat" tekrarla

Al - Sat

Bak öğrendin işte...
Ne saçmalıyorsun ya. Al satçılarda max zeka bu kadar demek

Neyse son kez konuşucam daha yazmam inşallah anlarsın dostum.
ALAN ALIR SANANE
İSTEYEN SATAR SANANE
Sananeyi açıkladım ama nöron sinapsların bu kadar infoyu taşıyamıyor. Boşver bananesini.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,005
İsim
kilan embappe
Ne saçmalıyorsun ya. Al satçılarda max zeka bu kadar demek

Sananeyi açıkladım ama nöron sinapsların bu kadar infoyu taşıyamıyor. Boşver bananesini.
Serbest piyasa hakkında bu halt bilmeyen Max velet laflarıda bu kadar olsa gerek shdahhs

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Serbest piyasa hakkında bu halt bilmeyen Max velet laflarıda bu kadar olsa gerek shdahhs
12 yaşında velet bana serbest piyasa öğretiyor. Serbest piyasada stokçuluk ve fırsatçılığın serbest olması bunu yapanın fırsatçı olduğu gerçeğini değiştirmez. 2 cümleyi zor toparlayan halinle kafanı yorma böyle şeylere.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,005
İsim
kilan embappe
12 yaşında velet bana serbest piyasa öğretiyor. Serbest piyasada stokçuluk ve fırsatçılığın serbest olması bunu yapanın fırsatçı olduğu gerçeğini değiştirmez. 2 cümleyi zor toparlayan halinle kafanı yorma böyle şeylere.
Rafafshsahsfhs

Laf sokmaya çalışı bide 12 yaşında velet falan diyo ya shsghaj

NightWish2434

80+ Silver
DA V6 sistemini çok istemiştim fakat hızlı davranamadım fırsat kaçtı. 8799tl idi kaçırdığım için 2. el parçalara yönelirken letgoda V6 yı alanların ilan koyduklarını gördüm 11 12 bin civarı fiyat koymuşlar bu fırsatçılıktır. Yeni sistem ne zaman gelir veya gelmezde bile kampanyalı sistem nereden bulabilirim?
20 kasımdan sonra tekrar çıkabilir

Mehmet9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet
Rafafshsahsfhs

Laf sokmaya çalışı bide 12 yaşında velet falan diyo ya shsghaj
Kardeşim yaşın belli ki çok küçük. Bir ergensin. Belki ben senin babanla arkadaş olacak yaştayım. Anan atan öğretmemiş hakkı haksızlığı benim başıma bela olmuşsun. Laf falan sokmuyorum ben sana. Aklın almıyor fırsatçılık kavramını hepsi bu. Yorma kafanı. O sistemler elin işe yaramaz baba parası yiyen veletleri durduk yere 2 3k kazansın diye değil ihtiyacı olup da bu ekonomide giriş seviye sisteme bile ulaşamayan insanlar için ayarlanıyor. Bunu ihtiyaç olmadan, satmak için almak fırsatçılıktır ve hak yemektir. Bütün mevzu bu. Daha da uzatma yazdıklarımı tekrar tekrar oku. Annen baban eğitmemiş, ben sana daha fazla zaman harcayamam.

Top Bottom