Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni Sistem Topladım OCCT Testinde İşlemci Error verdi

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
Arkadaşlar merhaba,

Yeni topladığım sistemim şu şekilde;
R7 7800X3D
ASUS TUF B650 M PLUS WIFI
THERMALTAKE TH 360MM
GSKILL 2X16 6400 MHZ RAM
MSI RTX 4070 3X VENTUS OC
850W 80PLUS GOLD PSU
1TB 980 PRO

OCCT Testinde işlemci 13. dakika da hata verdi araştırmalarım sonucunda bios güncel değilse olabiliyormuş ama dxdiag dan baktığımda sürüm 1811 görünüyor ve ASUS sitesine girip baktığımda son yayımlanan sürümün o olduğunu görüyorum, yine de güncelleme yapmalı mıyım ? Ayrıca başka yapabileceğim ne gibi şeyler olabilir ? İşlemcimi incehesap.com adresinden satın aldım. Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
error vermesi neye işaret ki ben yeni islemci aldim test bile yapmadim çatır çutur kullaniyorum 😂

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
Expodan dolayı da hata veriyor olabilir. Ben kapattığımda hata almıyorum açtığımda 200 tane error veriyor

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Expodan dolayı da hata veriyor olabilir. Ben kapattığımda hata almıyorum açtığımda 200 tane error veriyor
memtest yaptıgımda sorun yoktu acıkcası ama expo acık olmazsa bosuna para vermıs olurum ram a
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide expo kapatıp öyle mi deneyeyim diyorsun testi

rodeux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Yağcı
Instagram
emreyagc1
memtest yaptıgımda sorun yoktu acıkcası ama expo acık olmazsa bosuna para vermıs olurum ram a
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide expo kapatıp öyle mi deneyeyim diyorsun testi
Expo kapatıp testi yap büyük ihtimalle hata vermeyecektir. Zaten OCCT de expodan dolayı aldığın hatanın hiçbir önemi yok. Ben anakarttan dolayı RAMlerde düzensiz voltaj sorunu yaşamama rağmen gayet rahat kullanabiliyorum sistemi. Sizin de bir sorun yaşayacağınızı sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,645
Üyeler
159,804
Son üye
Ahmetsenturk53
Top Bottom