Neler Yeni

yeni sistemde yapılan hata idi bence

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Burada karalama veya eleştiri yapmaya çalışmıyorum sadece bence storysinde "yeni sistemden sonra" getirdiği düşük bütçe parçalar hazır vs deyip sonradanda neredeyse öncekinin itopya versiyonu bir kasa çıkartmasını doğru bulmadım ha sistem iyi mi? fiyatına göre mükemmel olmuş tam bir f/p ama dediğim gibi düşük bütçe lansedilmesi ile ilgili düşüncem böyle ayrıca özelleştirmeler de sorunlu bir 5700xt ellerinde kalmış yüksek ihtimalle seçtiğiniz zaman psu ki hava akışı düzgün olan bir kasa için ki bu j24 600 tl gibi bir fark daha alınıyor özelleştirmeler sanki parça gitsin diye yapılmış benim fikrim bu yönde yanlış anlamayın sşistem kötü demedim bu dolar ve pandemide özelllikle harika bir sistem ama dediğim gibi bence bir tık güvensizlik oluştu bu kadar insana storyde düşük fiyat olacak deyipte bu kadar insanın hayal kırıklığı yaşaması bence yanlıştı

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Burada karalama veya eleştiri yapmaya çalışmıyorum sadece bence storysinde "yeni sistemden sonra" getirdiği düşük bütçe parçalar hazır vs deyip sonradanda neredeyse öncekinin itopya versiyonu bir kasa çıkartmasını doğru bulmadım ha sistem iyi mi? fiyatına göre mükemmel olmuş tam bir f/p ama dediğim gibi düşük bütçe lansedilmesi ile ilgili düşüncem böyle ayrıca özelleştirmeler de sorunlu bir 5700xt ellerinde kalmış yüksek ihtimalle seçtiğiniz zaman PSU ki hava akışı düzgün olan bir kasa için ki bu j24 600 TL gibi bir fark daha alınıyor özelleştirmeler sanki parça gitsin diye yapılmış benim fikrim bu yönde yanlış anlamayın sşistem kötü demedim bu dolar ve pandemide özelllikle harika bir sistem ama dediğim gibi bence bir tık güvensizlik oluştu bu kadar insana storyde düşük fiyat olacak deyipte bu kadar insanın hayal kırıklığı yaşaması bence yanlıştı
Katılıyorum dünde forumda paylaştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Dediğiniz doğru ancak, düşük bütçe sistem isteyen kişi şu an alabilir. Alternatifler var.
Özellikle GameGaraj sitesinde bütçenize göre toplayabilirsiniz.

• Beğen

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
7000TL'lik sistemi 5599TL'ye verdik. Bazıları gibi aynı fiyattaki sistemi yalandan indirimliymiş gibi lanse etmedik. Sistemimizin özellikleri belli upgrade ve downgrade özellikleri bizi ilgilendirmiyor e-ticaret sitesi anlaşmalı ne varsa onu koymuş bizim sistemimiz 5600XT TUF EVO'dur.

Şu forumda "X youtube kanalı yeni sisteminde indirim olmadığı halde indirimliymiş gibi video yapmış" diye bir konu açılmadığı sürece bu tür düşünceleriniz bana inandırıcı gelmeyecek.

ve şuanki koşulda bu sistem bu fiyatla düşük bütçedir ve bugün sipariş sayısının 1000 adete ulaşarak gelmiş geçmiş en büyük rekor olmasını bekliyoruz. Ben ise story atarak neden çok düşük bütçe sistem gelmeyeceğini zaten belirttim. Teşekkürler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Burada karalama veya eleştiri yapmaya çalışmıyorum sadece bence storysinde "yeni sistemden sonra" getirdiği düşük bütçe parçalar hazır vs deyip sonradanda neredeyse öncekinin itopya versiyonu bir kasa çıkartmasını doğru bulmadım ha sistem iyi mi? fiyatına göre mükemmel olmuş tam bir f/p ama dediğim gibi düşük bütçe lansedilmesi ile ilgili düşüncem böyle ayrıca özelleştirmeler de sorunlu bir 5700xt ellerinde kalmış yüksek ihtimalle seçtiğiniz zaman PSU ki hava akışı düzgün olan bir kasa için ki bu j24 600 TL gibi bir fark daha alınıyor özelleştirmeler sanki parça gitsin diye yapılmış benim fikrim bu yönde yanlış anlamayın sşistem kötü demedim bu dolar ve pandemide özelllikle harika bir sistem ama dediğim gibi bence bir tık güvensizlik oluştu bu kadar insana storyde düşük fiyat olacak deyipte bu kadar insanın hayal kırıklığı yaşaması bence yanlıştı
Bakın baş bas 5600xt dedim hatta Abdullah abi gördü hiç like atmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:

7000TL'lik sistemi 5599TL'ye verdik. Bazıları gibi aynı fiyattaki sistemi yalandan indirimliymiş gibi lanse etmedik. Sistemimizin özellikleri belli upgrade ve downgrade özellikleri bizi ilgilendirmiyor e-ticaret sitesi anlaşmalı ne varsa onu koymuş bizim sistemimiz 5600XT TUF EVO'dur.

Şu forumda "X youtube kanalı yeni sisteminde indirim olmadığı halde indirimliymiş gibi video yapmış" diye bir konu açılmadığı sürece bu tür düşünceleriniz bana inandırıcı gelmeyecek.

ve şuanki koşulda bu sistem bu fiyatla düşük bütçedir ve bugün sipariş sayısının 1000 adete ulaşarak gelmiş geçmiş en büyük rekor olmasını bekliyoruz. Ben ise story atarak neden çok düşük bütçe sistem gelmeyeceğini zaten belirttim. Teşekkürler
Abi tahmin etmiştim tum

Son düzenleme:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

abdullah abi sonuna kadar arkandayız sen yapabileceğini md1 yaparak kanıtladın zaten ama işte " bence " 5600 tl düşük bir bütçe değil gerçekten yapanlar var bu arada mega indirim yapmış gibi davrananlar

• Beğen

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir

Sistem fiyatına göre çok iyi.
Fakat çoğu takipçin için, 5600TL DÜŞÜK değil. Üzgünüz.

• Beğen
Top Bottom