izlediğim bir videoda kısa sürede 70 80leri görürse sıkıntı olabilir diyordu ondan sordum. bir de ben önce çözünülük ayarı yapmadan test yaptım 10 dk boyunca sonra kapatıp hemen yeni test açtım ayarları yapıp ama o test kendi kapandı hemen. tekrar test yapmalımıyımZorlanması için yüksek ayarlarda test yapılır. Maksimum ne kadar performans aldığını ve sıcaklık altında ne kadar performans aldığını öğrenirsin. Basit ve kolay olsa bir anlamı kalmazu
84 derece yüksek. Kasanın temperli cam kısmını çıkarıp öyle test eder misiniz ? Kasanız mesh değil gördüğüm kadarıyla. Bir de furmark testinin ss ini atabilir misiniz ?beyler incehesaptan whisper sistem almıştım bugun geldi. furmark testinde 10 dk içinde sıcaklık 84lere kadar çıktı normal mi nasıl değerlendirme yapılıyor bu testte?
ryzen5 5500
rx 6600 xt
Kendi soğutucusu yeterli gelmiyor olabilir. Youtube üzerinden aynı oyunun fps değerlerine bak istersenizlediğim bir videoda kısa sürede 70 80leri görürse sıkıntı olabilir diyordu ondan sordum. bir de ben önce çözünülük ayarı yapmadan test yaptım 10 dk boyunca sonra kapatıp hemen yeni test açtım ayarları yapıp ama o test kendi kapandı hemen. tekrar test yapmalımıyım
ss almadım. sonucu da bulamadım sistemden. akşam tekrar mı test yapayım bu kez camı açarak ?84 derece yüksek. Kasanın temperli cam kısmını çıkarıp öyle test eder misiniz ? Kasanız mesh değil gördüğüm kadarıyla. Bir de furmark testinin ss ini atabilir misiniz ?
Evet kasa camını açıp tekrar test edin 5-10 dk. Sonrasında testi kapatmadan ss alıp buraya atınss almadım. sonucu da bulamadım sistemden. akşam tekrar mı test yapayım bu kez camı açarak ?
tamamdır o zaman şimdi yapayım hemenEvet kasa camını açıp tekrar test edin 5-10 dk. Sonrasında testi kapatmadan ss alıp buraya atın
yaptım testi fakat yine ss alamadım direk kapandı esc'den bu kez 78 dereceyi geçmedi ama 4. dk'da 78leri gördü. fps hep 19da kaldı. fan çalışma kapasitesi yüzde 36yı geçmedi ama. 1920X1080 8x msaa ful ekran yaptım testi 10 dktamamdır o zaman şimdi yapayım hemen
Fan %36 çok düşük. Manuel ayar yapın. 50-55 dereceden sonra En az %50 de çalışsın fanlartamamdır o zaman şimdi yapayım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptım testi fakat yine ss alamadım direk kapandı esc'den bu kez 78 dereceyi geçmedi ama 4. dk'da 78leri gördü. fps hep 19da kaldı. fan çalışma kapasitesi yüzde 36yı geçmedi ama. 1920X1080 8x msaa ful ekran yaptım testi 10 dk
otomatik modda neden kendisi ayarlamaıyor peki devri. ve fps olarak 19 düşük değil mi ?Fan %36 çok düşük. Manuel ayar yapın. 50-55 dereceden sonra En az %50 de çalışsın fanlar
1080P 8xMSaa da 17 fps veriyor bende. Ekran kartım rx6600. Fan devri sapphire de de düşük, manuel ayarlayıp sıcaklıkları düşürmek lazımotomatik modda neden kendisi ayarlamaıyor peki devri. ve fps olarak 19 düşük değil mi ?