Neler Yeni

Yeni sisteme nereden win 10 key alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Arda ünver
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve işletim sistemi olarak win 10 pro iso olarak rufusa yazıp kurdum kod yok deyip deneme olarak kullanıyorum nerden full yapabilirim kmspico gibi programlar virüslü deniyor. İnternette 50 liraya key var onlar gerçek mi zararı olur mu?

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
İnternetten 30 liraya key aldım bugün etkinleştirdim eski bilgisayarlarımdada etkinleştirmiştim bir sıkıntı çıkartmaz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar yeni sistem topladım ve işletim sistemi olarak win 10 pro iso olarak rufusa yazıp kurdum kod yok deyip deneme olarak kullanıyorum nerden full yapabilirim kmspico gibi programlar virüslü deniyor. İnternette 50 liraya key var onlar gerçek mi zararı olur mu?
50 TL pahalı 10-15 tl'ye alabilirsin, onun dışında para vermem dersen cmd ile etkinleştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Arda ünver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana link atar mısınız güvenli

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
CMD üzerinden komutlar ile yapabilirsin ya da 3TL ye key alabilirsin ikisinde de sıkıntı olmaz artılarını eksilerini arkadaşlar söylesin.

MR Glemsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Görkem Gedik
knk burdan alırsan daha güvenli ve yorumları iyi https://www.gamesatis.com/microsoft/windows-10-pro-oem-key-203200 zaten bilindik birsite paranı iade ederler en kötü ama sanmıyorum bir sorun çıkmaz kuruluma kadar ilgileniyor arkadaş

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Yazılımbudur sitesini zaten arkadaşlar önermiş, ben de oradan almıştım.

Top Bottom