hocam olmaz ama neden yaptıgınızı merak ettımYeni sistemi Windows 8.1 yaparsam problem olur mu
sorun olmaz da niçin böyle bir ihtiyaç hissetiniz?Yeni sistemi Windows 8.1 yaparsam problem olur mu
bence windows 10 kullanın.Fps çok fark ediyor Windows 10 a göre
Neden 11 Değil Forumlarda Herkes W10 Öneriyor Sebebi Nedir?bence windows 10 kullanın.
hâlâ stabil değil, ve cpu + ram kullanımı w10'a göre daha fazla.Neden 11 Değil Forumlarda Herkes W10 Öneriyor Sebebi Nedir?
Ben Kendim De Test Ettim Bu Dediklerinizi Böyle Bir Sonuc Çıkmadı Karşıma W11 İlk Çıktığında Evet Böyleydi Ama Şuan Stabil Bizzat Kendim Denedim W10 A Göre Evet CPU ve RAM Kullanımı Fazla Ama Farkedemeyeceğiniz Kadar Az Fark Var Arada Yani Benim Yaptığım Testlere Görehâlâ stabil değil, ve cpu + ram kullanımı w10'a göre daha fazla.
w10 boşta %30 ram kullanıyor w11 e geçtiğimde %40 idi cpu değeri sabit olmadığı için kontrol etmedim.Ben Kendim De Test Ettim Bu Dediklerinizi Böyle Bir Sonuc Çıkmadı Karşıma W11 İlk Çıktığında Evet Böyleydi Ama Şuan Stabil Bizzat Kendim Denedim W10 A Göre Evet CPU ve RAM Kullanımı Fazla Ama Farkedemeyeceğiniz Kadar Az Fark Var Arada Yani Benim Yaptığım Testlere Göre
Ne Zaman Yaptınız Bu Testi?w10 boşta %30 ram kullanıyor w11 e geçtiğimde %40 idi cpu değeri sabit olmadığı için kontrol etmedim.
3-4 ay oldu, zaten windows 11 i yüklememle başıma gelmeyen şey kalmadı, ilk kurduğumda valorant lol ve bütün oyunlarda hata verdi + bazı oyunlarda daha yüksek bazılarında daha düşük fps aldım + işlemci kullanımını %100 e sabitlemişti, boştayken de oyundaykende hep 4.4 ghz sabitti ve çok drop giriyordu, bence oyun için hâlâ en iyi işletim sistemi windows 10Ne Zaman Yaptınız Bu Testi?