Arkadaşın dediğini yapdiski biçimlendirmen gerekiyor muhtemelen. bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ordan disk yönetimi. orada görünüyordur doğru yaptıysan bağlantıları. diske sağ tıklayıp biçimlendir.
diski biçimlendirmen gerekiyor muhtemelen. bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ordan disk yönetimi. orada görünüyordur doğru yaptıysan bağlantıları. diske sağ tıklayıp biçimlendir.
diski biçimlendirmen gerekiyor muhtemelen. bilgisayarıma sağ tıkla yönet de. ordan disk yönetimi. orada görünüyordur doğru yaptıysan bağlantıları. diske sağ tıklayıp biçimlendir.
tamam diyip ilerleani fotoğraf atıcam atamıyorum dediğin yolu izledim bi bildirim geldi naapıcam nasıl göstericem sana ya niye foto atılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu bildirim geldi nasıl yapıcam ne dicem
XMP'yi açmışsınız, sıkıntı olmaz.bi abinin yardımıyla biosa girip overclock ayarını falan açtık 3 harfli bi şey vardı xnd gibi bi şey tam emin değilim 1 2 seçeneği vardı 1 i seçtirdi resetle dedi açıldı pc düzeldiğine çok memnunum fakat herhangi bi sıkıntı çıkar mı bu ayarda ona söylediğimde çıkmaz hızını falan artırdık dedi
Kullanıcı adını şimdi farkettim, normalde XMP ram frekansını yükseltmek için kullanılır ama diğer konuda pc açılmamasından bahsetmiştin. PC siyah ekrana bu ayarı açtıktan sonra mı düştü, yoksa sen kendin bu ayarın haricinde mi yükselttin ram frekansını.ohh, çok mutlu oldum nedir o? abiye tam soramadım telefondayım diye