yasincihann3735
80+
Yeni bir ssd aldım dönüştürücü ile takıcam fakat sistemi yenisine kurmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
nasıl bulabilirim hocam youtube a nasıl yazabilirim?Eski diskteki sistemi yeni taktığın ssd'ye klonlayabileceğin programlar var, youtubeden araştırırsan çokta zor bir işlem değil.
diğer diske ne yapacaksın ?nasıl bulabilirim hocam youtube a nasıl yazabilirim?
diğer disk fotoğraf video yetmezse başka oyun vesaire gibi şeylerle dolduracağımYanlış bildiğim bir nokta yoksa ; Önceki diski çıkarıp ssdyi takıp, flash bellekle windows kurabilirsin, diğer diske de napacağına bağlı değişir tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer diske ne yapacaksın ?
Onu da sonrasında sıfırlaman gerekir, windows gereksiz yer kaplamasın.diğer disk fotoğraf video yetmezse başka oyun vesaire gibi şeylerle dolduracağım
anladım hocam teşekkür ederim de nasıl aratacaktık?Onu da sonrasında sıfırlaman gerekir, windows gereksiz yer kaplamasın.
Sistem/windows klonlama yazarsan rahatlıkla bulursun.anladım hocam teşekkür ederim de nasıl aratacaktık?
anladım hocam teşekkür ederim de nasıl aratacaktık?
Sistem/windows klonlama yazarsan rahatlıkla bulursun.
hepinize ayrı ayrı teşekkürler hayırlı akşamlarbu işinize yarabilir
rica ederiz yapamadığın bir şey olursa yazabilirsinhepinize ayrı ayrı teşekkürler hayırlı akşamlar
yazarım hocam sağolasınrica ederiz yapamadığın bir şey olursa yazabilirsin