Neler Yeni

Yeni Telefon Önerisi

Alperrss

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçem 20000-30000 arası poco X3 nfcden gecicem kamerası bozuldu diye iPhone 13 bakıyodum ama s24 fe yi gördüm karasız kaldim arada oyun oynuyorum kamerası ve şarjı iyi olan bi model onerbilirmisiniz beni uzun sürede goturcem bı model olursa çok iyi olur

Yanlış Bilgilendirme
Bütçem 20000-30000 arası poco X3 nfcden gecicem kamerası bozuldu diye iPhone 13 bakıyodum ama s24 fe yi gördüm karasız kaldim arada oyun oynuyorum kamerası ve şarjı iyi olan bi model onerbilirmisiniz beni uzun sürede goturcem bı model olursa çok iyi olur
S24 alın geçin hocam iphone 17 yi tokatlayan bir telefondur

kanka inanılmaz oyun oynamıyorsan kamera ve hızlı şarj önemli ise honor 200 yada 200pro alabilirsin özellikle kamera ve hızlı şarjda memnun olacaksın bende de poco x3 pro vardı en sonunda honor200 aldım ve gram pişman değilim

kanka inanılmaz oyun oynamıyorsan kamera ve hızlı şarj önemli ise honor 200 yada 200pro alabilirsin özellikle kamera ve hızlı şarjda memnun olacaksın bende de poco x3 pro vardı en sonunda honor200 aldım ve gram pişman değilim
Honoru daha önce duymadım ileride pişman eder mi?

kanka honoru duymadın mı :D youtubedan bak kanka adamların inanılmaz telefonları var
Honoru daha önce duymadım ileride pişman eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat bandındaki en iyi kamera olabilir dxomark kamera puanına da bakabilirsin

kanka honoru duymadın mı :D youtubedan bak kanka adamların inanılmaz telefonları var

fiyat bandındaki en iyi kamera olabilir dxomark kamera puanına da bakabilirsin
Zaten telefonda çok nadir oynuyorum honor 200 işimi görür o zaman kamerası güzel dimi

Huawei markasınındır honor kaliteli üründür
Sağolun bilmiyodum

kanka ben çok memnunum ama youtubedan kamera testlerine bir bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,537
Üyeler
173,391
Son üye