Neler Yeni

Yardım Yeni telefonun kutusu değişmiş geldi

İcardiii

80+
Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldığım ürünün kutu iç dizaynı sim iğnesi her şey izlediğim inceleme videolarından farklı ve 10 watt yerine 22.5 watt şarj aleti,kılıf çıktı ama kitapçık kullanım kılavuzu çıkmadı.Bu nasıl olabiliyor arkadaşlar hemen iade talebi oluşturdum hb ile ama ya satıcı kabul etmezse ne yapabilirim.

AlsivaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkay
güvenilir bir yerden aldıysan hemen iade et
almadıysa geçmiş olsun

İcardiii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açarken video çekmişsindir umarım böyle pahalı yada değerli ürünleri kutudan cıkarırken video kaydı alın her
Maalesef,videoya çekmedim açarken
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenilir bir yerden aldıysan hemen iade et
almadıysa geçmiş olsun
Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldım puanı 9 küsurdu

Hiç iade ile uğraşmasam kullansam cihazın içiyle oynanmış ihtimali varmı?

AlsivaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erkay
Maalesef,videoya çekmedim açarken

Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldım puanı 9 küsurdu

Hiç iade ile uğraşmasam kullansam cihazın içiyle oynanmış ihtimali varmı?
kullanım kılavuzu yok açılmış olduğu belli şarj cihazı daha güçlü gelmiş yani yanlış bişeyler olduğu belli
bundan sonrası sana kalmış

İcardiii

80+
kullanım kılavuzu yok açılmış olduğu belli şarj cihazı daha güçlü gelmiş yani yanlış bişeyler olduğu belli
bundan sonrası sana kalmış
Sen neyi önerirsin kral?
şaşırdım kaldım satıcı pek güven vermiyor

İcardiii

80+
Ilk önce bi hepsi burada ve satıci ile iletişime geç ardından cihaz imeisinden tr giriş ve faturalandırma tarihi kontrolu yapmanı öneririm
Ayın 16 sında sipariş verdim 17 de faturayı kesmiş ama garanti 13 ünde bitiyor bu nasıl oluyor

Ayın 16 sında sipariş verdim 17 de faturayı kesmiş ama garanti 13 ünde bitiyor bu nasıl oluyor
Garanti 4 gün eksik olabilir mi

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan aldığım ürünün kutu iç dizaynı sim iğnesi her şey izlediğim inceleme videolarından farklı ve 10 watt yerine 22.5 watt şarj aleti,kılıf çıktı ama kitapçık kullanım kılavuzu çıkmadı.Bu nasıl olabiliyor arkadaşlar hemen iade talebi oluşturdum hb ile ama ya satıcı kabul etmezse ne yapabilirim.
knk daha beterini yaşadım telefonun ekran koruyucusunu bile bantla yapmışlardı iade ettim kutu bambaşka içindekiler bambaşka görmen lazımdı

Receb İvedik

80+ Bronze
kutudaki imei ile telefondaki imei ve faturadaki imei yi karşılaştırırmısın üçünü birlikte aynı mı değil mi

İcardiii

80+
knk daha beterini yaşadım telefonun ekran koruyucusunu bile bantla yapmışlardı iade ettim kutu bambaşka içindekiler bambaşka görmen lazımdı
İade kabul edildi mi?

kutudaki imei ile telefondaki imei ve faturadaki imei yi karşılaştırırmısın üçünü birlikte aynı mı değil mi
Faturada IMEI yazmıyor diğerleri aynı

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
İade kabul edildi mi?

Faturada IMEI yazmıyor diğerleri aynı
evet iade kabul edildi ama ben satıcı firmanın telefon numarasını bulup baya bir fırçalamıştım adam sinirlenip keyfime bağlı diyince ben de daha fazla fırçalamıştım ama sonuç olarak iade kabul edildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,106
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom